Csak kijöjjön a havi költségvetésemből a napi 3 doboz cigi... (beszélgetős fórum)
Engem anno, amikor cigiztem a noname cigaretták kevésbé irritáltak, míg egy narancssárga Pall Mall-től majd megfulladtam, addig a barna Pannóniától nem.
Elég nehéz erre válaszolni, de kb. fele annyiba kerül.
Szerintem Mo-n mindegy milyen cigit veszel.
Az áruk azonos (minimális a különbség), az ízük ugyan az.
Tehát, a malboró ugyan olyan, mint a szofi.
Szerintem, már mindet itt csinálják, ugyan abból a dohányból.
Te nem veszed észre, de a tudatalattid igen. Jól teszed, ha letakarod.
Töltéssel mennyi most egy dobozzal?
Van egy magyar szivar, az a neve, hogy Hunor. Én olyat szoktam venni, a Csongor szivar utódja. Valami brutális az ereje, szivart ugye nem tüdőzünk, de ezt nem is lehetne. Az orrán sem bírja az ember a füstjét kiengedni, olyan szinten erős.
[link]
Sláger, Fecske szivarka nem jó? :D
Elég közeli hozzátartozóm soha nem dolgozott, mégis a legdrágább cigiket szívja. Míg én dolgozom, legtöbbször töltöm, mert ez a szar így jön ki a legolcsóbban. 😀🤘
Egyszer szívtam bele egy ilyen szivarkába, méreg erős, még újra töltve csak csak. :D
De még milyen gyógynövény, minden nap azt iszom.
Egyszerűen nincs más választásom!
Jönnek a németországi barátaink és hozzák a több liter Jägermaistert.
És amennyiben más szeretnék inni ,lehurrognak.🤪
Én azt valamiért soha nem szerettem. Inkább Unicum 😊
Mi és a barátaink ezt jägermeister szoktuk elkövetni.
De az csak gyógynövény 😁
Egyszer szívtam ilyen szivarkából készített cigit (amúgy nem cigizek). Megtöltöttünk két dobozzal, meg megittunk hozzá 3 liter boroskólát ketten, mindezt olyan 4 óra alatt. Másnap a fejem akart szétrobbanni 😂
1250 forint, most néztem meg.
Szoktam venni szivart, szivarkát néha (de nem Slágert, meg társait, hanem minőségit).
Azta kreatív magyar emberkéket.🙂
Annyi, 2000 eft. De lehet okosba is cigizni. Pegazus szivarka, 20 szál van benne, olyan hosszú kb. mint 2 szál cigi. 1000 forint körül mozog az ára, kiszedik belőle a dohányt, betöltik cigarettahüvelybe, kb. 1000 forintból lesz 2 doboz cigid, mert kijön belőle 40 szál.
lehet hogy az egyetlen örömük.
Ezen már én is elgondolkodtam. Segélyből, alkalmimunkából tengődnek, de a cigi meg sokszor más is a kezükben nap mint nap. Ismerőstől én is úgy hallottam kb. 2ooo e. Ft egy csomag.
Nem tudom mennyi most egy doboz cigi, de állítólag 2000 is van már. Az napi 6000, havi 180 ezer. Évi 2 millió felett. Drága hobbi lett. Ennek ellenére sok szegénynél látok cigit. Nem értem. Miből?
Igen, a vallomáshoz kapcsolódó kb. 2. válasz. Mindenki másba áll bele, csak a napi 3 dobozon szörnyülködik. Valóban ő szívja egyedül? vagy család? mert hát ugye az sem kizárt, hogy jövedelem nélkül rendelkező családtag részére is beszerzi a szükséges adagot. Tudom így is sok, de a valóság még nem derült ki. Lehet nem is fog, mivel vallomásként indult
nem tudom,mert már régóta nem cigizek.de nagyon fiatalok voltunk, amikor elkezdtük,tán az általánosban,a gimiben,utána a munkahelyen,mindenki dohányzott.az mezítlábas cigik,aztán a füstszűrősek..akkor szoktam le,mikor terhes lettem,44 éve.utána néha egy-egy szál.de nem bírnék egyet sem elszívni.
A párom a negyedik doboz cigit is felbontotta naponta.
19 szál van egy dobozban.Főnök volt egy telephelyen,egyik,azaz a bal kezében mindig a cigi!
Hajnal 2-kor már szívta...18 órakor feküdt le aludni.
Nem a tüdeje vitte el,a szíve állt meg!
"Mindenki tapasztalhatja, hogy a régi dohányok valahogy mások voltak. Ma annyira fojtós, ingerli a torkot, beleeszi magát mindenbe." - ez így van, dédnagyapám 75 évesen szokott le a cigiről (Munkást szívott), 90 évesen halt meg.
Nagyapám 32 évesen halt meg tüdőrákban. Életében nem nyúlt ilyesmikhez.
Már észre sem vesszük azokat a képeket. Sőt, én egy szép lila tartóba teszem a cigimet, így nem kell nézegetni.
Gyűlölöm az iqos szagát!!! Az íze nekem nem is adja vissza azt az érzést, mint a cigi. Sem fogásában, sem ízre, semmi……
Elf Bar. Az is van. Fiókban. Kaptam ajándékba, de szívja aki akarja azt is! 😀
Bizonyára nem ő szívja el a napi 3 doboz cigit. Lehet, hogy családilag hárman, vagy négyen is akár.
a lányomék,mikor megjönnek az anyósától ruhát mosnak,50 éve dohányzik szegény,valószínű tudórákja van.a lányom apja is rengeteget cigizett,a függönytől kezdve minden bevette a szagát.elhozták a szőnyegét,sok szellőztetés után a kutyák alá rakták.
További ajánlott fórumok: