Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Csak holnap sikerüljön fórum

Csak holnap sikerüljön (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
3030. Regin_a (válaszként erre: 3026. - Százas Evelin)
ma 19:47

2024-ben közel 240,000Ft volt

Ahol ketten élnek, könnyebb a helyzet, mert a rezsi ugyanannyi, könnyebb az özvegyivel növeltnek is. Én meg itt egyedűl viselem az átlag nyugdij alatti pénzecskémből a rezsit

Érdekesek az emberek, a nők

Unokanővéremnek mondtam gyere nézd meg hova költöztem. Nem jött

Nagyon kedves első barátosnémet is hívtam, nézze meg, dumáljunk egyet 50 év után

Igaz hogy szemét módon maradt abbba a kapcsolatunk nem miatta

Hogy ő megváltozott, nem az a karcsú szőke csaj már, beteg is. Mondtam, én sem lettem fiatalabb és nyavalyákkal kinlódom. Nem.

Most olvasom hogy Nyilasi, a focista szívműtét és csak 70 éves

Beutalóm van carotis/nyaki UH-ra, kiváncsi leszek mennyire szűkült be. Oda is kellene időpontot kérnem

Furcsa az élet

3029. Regin_a (válaszként erre: 3024. - Birebora)
ma 19:17

szerződő fél bármikor úgy dönthet, hogy inkább eladja másnak a házat, ekkor vissza kell fizetnie az addig elutalt összes jelzáloghitelt a banknak."

+ a kamatokat is!

3028. Regin_a (válaszként erre: 3025. - Százas Evelin)
ma 19:11

a natúr eladás (haszonélvezet megtartás nélkül) is a valóságtól való elrugaszkodás.."

Szó nem volt ilyenröl. Ez okozná az öregotthont amiröl már elmondtam hogy nem

A "bál", egy veszekedéssel kevesebb... :-)"

Azt csak hiszed

Kérdeztem tegnap, mikor viszed le a kutyát délután. Fogalmam sincs miért kérdeztem, beszélgettünk

Ma fél6, hiszti, ő már nem tud várni, ő nem hipohonder és mondta a mesét

Én gondoltam, hogy odaugrom kutya időben egy ölelésre, de még csak nem is céloztam rá

Nézegettem a Temu-n farmerokat. Sajnos a hülye számozásuk miatt nem tudok onnan venni

Nadrágszár belső hossz min.80-82 kellene és persze derék/csípő. Ilyen nincs ott. a leghosszabb szár belső 77cm

Viszont mindennel együtt az ebayen 30ezer

Sok pénz nekem ez nadrágra de nagyon kell

Próbáltam elmondani, meghallgatni a véleményét

Igen már százszor elmondtam, nincs ereje erröl beszélgetni

Mondom ezt te nem hallhattad tőlem mert tegnap néztem és találtam

És ömlött a szó, a mese , hiába mondtam hogy ne hergeld magad, nyugi stb

OK

De mondjam meg melyik nap lesz bál

Te gondoltad volna a múlt hét vasárnap hogy rosszul leszel, fáj a fél fejed, füled? Láttam és értettem hogy "maradj még ne menjél el" mert akármi lehetett volna

Szerencsére fülmosás volt csak. És akkor tőlem pánikostol kérdi hogy mondjak időpontot

Tudni kell mikor megyek mert a húsokat ki kell venni a mélyhűtőből

Ja, A neten megrendelem az ebédet, becsomagolják, menet közben átveszem és nincs vele munka.

És ilyen piti dolgok nyomják fel az agyam, és persze az ővét is, viszi el az energiát és a jó hangulatot. Ez utóbbi....ugyanmár

Te ismered a társaságot, elfogadják vagy rossznéven veszik ha lemondod a vendégeskedést

Gyerekek nem kapják el, magadra figyelj, az állapotodra

3027. Regin_a (válaszként erre: 3023. - Liliom10)
ma 18:50

Köszönöm!

Kezd normalizálódni a v.nyomás, de mi a franc ami időnként okozza

Olyan forro volt a fejem, hogy már lázmérőt is bevetettem, hátha, de nem

Most éppen egyik szomszéd sincs itthon, de biztos nem mennék át egyikhez sem hogy éhes vagyok adjatok valamit.

Az hogy nincs kajám, nem úgy kell érteni hogy nulla

Kevesebbet ettem volna. Amúgy is délelött max egy kefir

3026. Százas Evelin (válaszként erre: 3024. - Birebora)
ma 18:25

Ugye? Tőlünk nyugatabbra ez kezd már nagyobb körben is elterjedni.

Még azok körében is, akiknek vannak gyerekeik, és végülis az ő örökségükről van szó.

Ilyen esetben bennem is felmerül az "önzés" kérdése, de vajon tényleg a szülők az önzők azért mert az életük utolsó éveiben végre nyugodtan, felhőtlen örömöket élvezve szeretnének élni, - vagy netán a gyerekek az önzők, akik a majdani örökségüket féltve ezt elirigylik tőlük?

Viszont ha nincs örökös, akkor szerintem egyértelműen jó döntés felélni az értékes saját ingatlan értékének nagy részét, egyszerűen luxus azt bárkinek is örökül adni, aki nem vér szerinti rokon.

Kicsi ám az a "normál" nyugdíj... Mi a fenének kellene állandóan az anyagiak hiányának a szorító terhével foglalkozni, ha egyszer nem muszáj? Van megoldás...

3025. Százas Evelin (válaszként erre: 3022. - Regin_a)
ma 18:10

Szerintem a natúr eladás (haszonélvezet megtartás nélkül) is a valóságtól való elrugaszkodás... Ezért nem is fordult még csak meg sem a fejemben, hát ki a fene adja el a saját feje felől a tetőt? :-)

Ja, hogy humor volt az a kocsmai elképzelt jelenet az asztalon táncoló nőkkel. :-) Hát akkor: haha.

Megint ócskán vagy, nagyon sajnálom. A kaja kifogyás így ünnepek előtt elég "érdekes" egy jelenség, a legtöbb háztartásban ilyenkorra már több van felhalmozva, mint a boltokban a polcokon... De ha semmiképpen nem tudsz ma eljutni vásárolni, holnap holnapután meg már pláne nem lehet, max. rendelgethetsz valami ételeket, vagy ahogy Liliom mondja, kérhetsz a szomszédoktól.

A változatosság kedvéért most én is ócskán vagyok, rém szokatlan dolog az hogy náthás legyek... Nem szokásom. De tényleg nem. Ha már körülöttem mindenki tüsszög, köhög, nyafog, nekem akkor sincs soha semmi bajom. Aztán mostmeg mégis... Borzasztó. És ráadásul holnap vendégségbe kéne menni, ahol kisgyerekek is lesznek, - hát nem is tudom, ne mondjak-e offot. Az egy dolog, hogy én milyen kriplin érezném magam, de megfertőzhetem az egész társaságot is, hiszen egyfolytában tüsszögök. Jaaaj.

Sose bánd, hogy elhalasztódott a "bál", egy veszekedéssel kevesebb... :-) Lehet, hogy én is elhalasztom az enyémet. Csakhát kínos, mert "elvárnak".

3024. birebora
ma 17:43

A témáról eszembe jutott, hogy a minap olvastam egy cikket.

[link]

3023. liliom10 (válaszként erre: 3022. - Regin_a)
ma 17:07

Jobbulást !

Tartalék élelmiszereket miért nem tartasz otthon ? Ha nem tudsz elmenni vásárolni, a szamuráj vagy a szomszédasszony tud segíteni, akár vásárlással, akár a saját tartalékából kölcsön pár napra ?

3022. Regin_a (válaszként erre: 3017. - Százas Evelin)
ma 15:06

30-40 millát egész biztos nem kapnál egyszerre, nem tudom, miért kell így elrugaszkodni folyton a valóságtól.

Az az összeg eladás esetére vonatkozna. Eleget néztem a hasonló kategóriájú hiredetéseket

"Meg kocsmában vernéd el, asztalon táncoló nők mellett... Ugyanmár."

Hova lett a humorod?

Nem merülök bele ma semmibe, nagyon ócskán vagyok, v.nyomásom magas, mostanság keltem fel hátha jobb lesz, és nem Xanax mámorból

Nem jobb és alig van kajám. Egy gyors bolt látogatás kellene, de ilyen állapotban....

Nehéz már kettőnk állapotát összeegyeztetni :(

Lett volna "bál", elhalasztottuk

3021. Százas Evelin (válaszként erre: 3019. - Liliom10)
ma 09:04

Elolvasgattam a kondíciókat annál a Korona cégnél, - ott van hogy nemfizetés esetén semmissé válik a szerződés, a tulajdonjog visszaszáll az eredeti tulajdonosra, - magyarán lehet elölről kezdeni, - valaki mással.

Ezt az önkormányzatis napi egy órás vagy állapottól függően esetleg több órás gondozást én is sokszor ajánlottam Reginának. A legegyszerűbb, legolcsóbb megoldás. A gondozó mellesleg beszélgető partnernek is kitűnő. A mamám mellett is volt az utolsó években, és én nagyon örültem, hogy apró dolgokban besegít neki, kihozza a gyógyszereit a patikából, stb., de ha csak végigpletyuzza vele azt a napi egy órát, - az is óriási segítség. Kell az a szociális közeg, kell az a beszélgetés, kell hogy érezze valaki hogy tényleg odafigyelnek rá, mert a gondozó persze tudja hogy az a beszélgetés nem arra van, hogy ő kibeszélhesse magát. Hanem hogy a gondozottja. :-)

Na most kérdezd meg Reginától, hogy miért nem kért eddig önkormányzatis gondozót...

Én sejtem, hogy azért, mert fél hogy ezek valami "hajnali" időpontban akarnának hozzá kijönni... Zavarnák őt a xanaxos aluszikálásban.

Igen, hát fekvőbeteggé válni - az bizony alapvetően megváltoztatja a dolgok állását. Akkor nagyon kiszolgáltatottá válik mindenki. Nem nagyon elég napi pár órás "ránézés" sem, hanem jobb ha ott lakik helyben valaki, - állandóan. És nem igaz, hogy az ilyesmit nem lehet megfizetni. De. Meg lehet. De üres zsebbel nem lehet.

3020. Százas Evelin (válaszként erre: 3018. - Liliom10)
ma 08:52

Hm. Történetesen jártam egy idősgondozó tanfolyamra. :-) Meg lehet oldani mindent egy embernek is egyedül, - megvannak a forgatás, pelenkázás, ágyazás, fürdetés technikái arra az esetre is, ha nem tud egyáltalán felkelni az ápolt. Nem egyszerű dolog, de egy profi meg tudja csinálni. Igaz, nem árt ha jó erőben van. :-)

Csak azért írtam, hogy "nyugdíjas" ápolónő kellene, mert egy problematikusabb beteghez több idő kell. El kell látni nemcsak őt, hanem a háztartást is. Jó, - arra lehet fogadni másik személyt is.

De én több olyan helyen voltam, ahol simán az elvárások közt volt a takarítás, kaja készítés, mosás stb. is. Abban a napi x órában meg kellett csinálni az ápolónak azt is.

3019. liliom10 (válaszként erre: 3017. - Százas Evelin)
ma 08:33

Az életjáradék esetén mi van, ha a cég csődbe megy bármi miatt, vagy a magánszemély beteg lesz, meghal,nem tudja fizetni a havi életjáradékot ?

A gondozást napi egy órában az önkormányzat is megoldja olcsón, a mosdatást, fürdetést is. Ahol én lakom, ott pl. 200000 Ft- os nyugdíj esetén egy órára 600 Ft- ot kell fizetni.

Persze, ha fekvőbeteggé válik valaki tartósan vagy végleg, akkor jó az eltartási szerződés úgy, hogy ott lakik egy megbízható házaspár.

3018. liliom10 (válaszként erre: 3017. - Százas Evelin)
ma 08:15
Teljesen egyetértek Veled ! Azért azt még figyelembe kell venni, ha valakit már ágyban kell ápolni, mert egyáltalán nem tud fölkelni, fölülni sem, akkor két ember kell a mozgatásához, mosdatásához, fürdetéséhez! Ha nem kell együtt lakni, akkor is jó megoldás az eladás + haszonélvezet, hiszen jó pénzért lehet magánápoló(ka)t fogadni napi 1-2 órára is, ahhoz pedig nem kell az illetőnek nyugdíjasnak lenni.
3017. Százas Evelin (válaszként erre: 3015. - Regin_a)
ma 08:03

30-40 millát egész biztos nem kapnál egyszerre, nem tudom, miért kell így elrugaszkodni folyton a valóságtól. Meg kocsmában vernéd el, asztalon táncoló nők mellett... Ugyanmár.

Csak azért tartom a legjobb megoldásnak a haszonélvezet megtartása melletti eladást, mert abból lehet a legnagyobb lehetséges összeghez jutni, - a lehető leghamarabb.

Ha egyszer tudod, hogy az a pénz az öreg napjaid élhetőségének a biztosítéka, ugyan miért vernéd már el azonnal? Berakod egy hozzáférhető számlára, és mindig annyit veszel le belőle, amennyi kell. Kedvezményezettkén megjelölhetsz "valakit", aki majdan a maradékot felveheti, - ha lesz maradék.

Én sem javasoltam az idősotthont, tudom én hogy milyen az. Szerintem azoknak való, akik már amúgysem igen tudnak magukról, jóformán mindegy hogy hol vannak, mert tudatilag "nincsenek otthon". Nahát, olyankor príma. De ha nem ez a helyzet, akkor szerintem szenvedés. Napirend, amihez nagyon-nagyon illik alkalmazkodni, nix délig heverészés, alukálás, valahogy rászorítanak a normál ritmusra, és alkalmazkodás a szobatársakhoz, alkalmazkodás egyáltalán mindenhez, szerintem nem való az neked.

Most itthon nem költesz el havi többszáz ezret. De ha igénybevennél néhány magán szférás rendelést, egyéb ilyesmit, akkor bizony hogy elköltenél. És könnyen lehet, hogy jópár jelenlegi eü. problémádtól meg is szabadulnál. Egyszerűen nem értem, miért dobsz ki egy ilyen lehetőséget az ablakon...

A Korona Életjáradék cég is humbug? Miért nem viszel végig velük legalább egy ingyenes értékbecslést?

Vagy választanád a nyújtandó opciók közül akkor az életjáradék fizetgetéses módozatot? Ha már neked egy nagyobb összeg teszerinted "életveszély", mert égeti a pénz a zsebedet, akkor teneked okvetlen el KELL azt herdálni... Szerintem ez csak valami hülye macsóskodás.

Nade ha már sikerült eldöntened (nem tudtunk róla) hogy neked kizárólag csak egy jó ápoló kell, - akkor arra nézvést milyen lépéseket tervezel tenni?

Akkor nem életjáradéki, hanem eltartási szerződés kellene, - lehetőleg egy profi, de már nyugdíjas ápolónővel. :-)

3016. liliom10 (válaszként erre: 3015. - Regin_a)
ma 07:31

Ha nem tudsz bánni a ( sok) pénzzel, tényleg jobb, ha az életjáradékot választod. Én magamból indultam ki, biztos, hogy annyit költenék, amennyit muszáj, fontos, nem herdálnám el a millióimat.

Hol írtam idősotthont ? Az eladás + haszonélvezet híve vagyok. Az idősotthonban ketten, hárman lennétek egy szobában, nem hiszem, hogy tudnál idegen - valószínű már beteg - férfiakhoz alkalmazkodni.

3015. Regin_a (válaszként erre: 3014. - Százas Evelin)
tegnap 21:04

Telefon volt és kérdeztem nem érdekli-e a m2 és hány szoba stb

Mellébeszélés volt

Tudok én szerződést olvasni, az apróbetüs részt is. Majd online kitöltöm az ajánlatkérő részeket ami végül is semmire nem kötelez és semmi info nincs benne . Kérdezi a tartótkodási helyem , vagymit

Van ott 100millás és 5millás ház is, az se érdekli hogy ház vagy lakás

Korábbi kommentedben rámszóltál hogy mit vacicilálok

Semmit! Abban maradtunk és más okos fórumon is hogy életjáradék mert az ketyeg mig élek

Gondolj bele, kapok 30-40 millát és másnapra elverem a kocsmában "mindenki az én vendégem "felkiáltással, nők meg az asztalon táncolnak :)

Na vége, mert ugyis megtámadtak hogy alkoholista vagyok :)

Szerencseszerződés! Fizethet tíz évig vagy egy hónapig.

Volt még egy tel.szám, nem aktuális már

És van még tel. szám

Liliom irta hogy öregotthon?

Nem!

Nwem minthe nem illeszkednék be ott, de itthon nem költök el havonta 3-500ezer forintot

Petőfi szerint

"Egy gondolat bánt engemet:

Ágyban, párnák közt halni meg!

Lassan hervadni el, mint a virág,

Amelyen titkos féreg foga rág; "

Ágy és párna hagyján, de a titkos féreg nem fér az életembe

Az ilyen cégek, de magánemberek is hülyének nézik az öregeket, főleg hogy körbenézték a lakást

Elhanyagolt mindkettő, megajánlnak egy piti összeget amire rábukik

Én nem az vagyok

Már csak egy jó ápoló kell majd

3014. Százas Evelin (válaszként erre: 3013. - Regin_a)
tegnap 20:34

Mókuskerék. :-)

Belenéztem a Korona életjáradék konstrukcióba, csalós a neve mert végülis tőlük is lehet egy összegű kifizetést kérni, az ingatlan x százaléka erejéig, és akkor nincs havi fizetgetés.

De kombinált formában havi fizetgetés plusz egy nagyobb összeg egyben, - meg a klasszikus csak havi járadék, nade állítólag "magas" összegben.

Hát ez végülis akár jó is lehet. De hiába bogarásztam, sehol egy betű sincs leírva arról a bizonyos százalékról. Nem kecsegtetnek azzal, hogy megkapod az ingatlan értékének az 50 %-át. Nem hajlandóak megnevesíteni az összeget, és ez nem tetszik.

Viszont költségmentes az egész folyamat, neked nem kerül semmibe. Na persze, relatív hogy nem, mert úgyis levonásra kerülnek a kezdeti költségek, - ráadásul valószínűleg "észrevétlenül".

Felvetted már velük a kapcsolatot" Kitöltötted az űrlapot? Várod a hívásukat? :-)

3013. Regin_a
tegnap 19:44

Már a telefon is feszült hangon kezdősdött

Aztán , véletlenül, "büszkeségböl", az igazság hogy hülye voltam, elmondtam hogy lemostam az ablakaimat és milyen szép tiszták

És elkezdődött a durrogás

Mondtam, az utolsó ablakszárnyat a szomszéd illesztette vissza mert ócskán is lettem

Neki nincs ablakpucolója

Csapd fel az intenetet és biztos találsz. Amennyi ablakod van, aRRA nem vállalkozom

Függönyt le tudom venni, viszem a surolókefémet és a porszivómat kipucoljuk a nagyszőnyeget meg a függönyöket. Nem részletezem a választ, de nagyon felnyomta az agyam

Kérdeztem mikor lesz a bál/humorosan, utalva a születésnapomra. Mellébeszélés

Mondtam, hétfő ugyis locsoló nap legyen akkor

Nem lehet mert takarit, kedden vendégek jönnek

Tudod mit, kérd meg a vendégedet/eltartója, hozzon létrát, porszivót és ami még kell és csinálja meg

Hisztéria

Mit mondjak, szemét voltam, de már nem tudtam erre visszafogni magam

Akkor gondolkodtál volna el amikor fölém/alám kerültél, akkor bezzeg nem hisztiztél

Még nagyobb sértődés

38 év után nem lehet segitséget elfogadni akivel ennyit együtt voltál

Értem én a gondját persze

Neki a melle lóg , nekem a farkam, nincs mit egymás szemére vetni

Dehogynem, ő megidősödött én meg "beteg" lettem

DEhogynem, ő egy sportos lédi,. Háthogyne. Kedden sportos szerelés arany smukkok és a vendégnek fogalma sincs róla mennyire romlik lefelé

Na mostmár van, mert hétfőn jöttek volna, de kereken lemondta a fogadást és kitünt hogy ócskán érzi magát

És mindez onnan indult hogy lemostam az abalakaimat és elmondtam neki

Azóta is dühöngök hogy lehet ennyiböl egy "élettörténetet" kerekíteni

3012. Regin_a (válaszként erre: 3011. - Liliom10)
tegnapelőtt 22:31
Igen. Tavaly nem voltak, valahonnan idefújta a szél a magokat, cirmos is van és van három rózsafám is. Egyik november táján eregeti a virágait, hóvirágaim is voltak
3011. liliom10 (válaszként erre: 3008. - Regin_a)
tegnapelőtt 21:27
A tulipánok a Te kertedben vannak ? Köszönöm őket, nagyon szépek ! 🙂
3010. Százas Evelin (válaszként erre: 3008. - Regin_a)
tegnapelőtt 20:18
Szép tulipok, kösz szépen. :-)
3009. Százas Evelin (válaszként erre: 3005. - Regin_a)
tegnapelőtt 20:15

Na, még jó hogy a fűnek nem rovod fel, hogy túl alacsonyan nő... Le kell hajolni a fűnyíró tartály ürítéshez? Skandalum. :-)

Van ugyan két és fél fűnyíród, nade nem lehet használni őket. Mindnek van valami bibije. Selejtezni is kéne ám időnként... A használhatatlan, valamiért nem megfelelő holmiktól meg kell szabadulni, és szerezni egy olyat, ami kényelmes is plusz ráadásul működik is.

A lovaglás biztos nem fog már menni, de legalább szép emlékek kötnek hozzá. Agorafóbia? Hát akkor ne a városban kirándulj, ellenben kiautózhatsz valahová a közelbe ahol már fák, erdős rész van, és ott poroszkálhatsz kicsit, - fogjuk fel ezt túrának, vagy kirándulásnak... :-)

De tudom hogy bármit mondok is, azonnal "lelövöd" a legkülönfélébb, hajuknál fogva előrángatott kifogásokkal, hát szinte már ebből űzöl sportot... :)

Mi a fene ez az újrajta életjáradékos elgondolás? Bakker, mire abból valami "lesz", (pénz az belátható időn belül biztos hogy nem) - nem jósolgatok hogy mi lesz, már mondtam hogy az idő nem neked dolgozik.

Vacilálsz, vacilálsz, egy lépés előre, kettő hátra. Ez most talán három is megvolt... Visszafele.

Regina, Regina.

3008. Regin_a
tegnapelőtt 16:57

Locsolkodás helyett inkább ezt küldöm nektek, mindenkinek

[link]

3007. liliom10 (válaszként erre: 3005. - Regin_a)
tegnapelőtt 15:38

Mi is vettünk gyűjtőtartályos fűnyírót. A tartályból bokrok, fák alá öntöttük a füvet jó vastagon. ( 10-15 cm). A fű összeesik folyamatosan, a gaz nem nő ki a bokrok tövénél, a föld se szárad ki ott. Nem kell ehhez komposzt, nekünk sincs.

Olyan hobbikat kell találni, amikhez kedved és energiád is van ! Nem kell ehhez folyton dolgozni !

3006. liliom10 (válaszként erre: 3004. - Regin_a)
tegnapelőtt 15:32

Mi azt írtuk, hogy ne életjáradék legyen, hanem add el az ingatlant sok millióért, és legyen rajta a haszonélvezeted !

Ilyet még nem hallottam, hogy nem lehet ablaküveget pucolni a saját helyén ! Mi sosem akasztottuk le, és mégis élek. Sőt, az ablak is tűrhető most is kipucolás nélkül.

Ha eladod az ingatlant, mehetsz magánintézménybe akár egy hét várakozással, és ott behívnak, mikorra időpontod van, kiváló orvosok vizsgálnak/ vizsgáltatnak meg,stb. Párszor voltunk, nagyon jók a tapasztalataink !

3005. Regin_a (válaszként erre: 3003. - Százas Evelin)
tegnapelőtt 15:00

tologatós fűnyíró amin gyűjtő tartály van"

Ismerem, jönnek nekem a reklámok, meg is tudnám venni, de ott is le kell hajolni a tartályért és nincs komposztom :)

Két és fél fűnyiróm van, nem veszek mégegyet

Tavaly önkörmi lenyirta a házam elötti fdüvet, ami önkormi terület de nekem kellene nyirni. Rendesek voltak

Emlitettem, mostanába az autóbejárómat rendezték. Szavam nem lehet az önkormira

A lényeg, ha itthon tehetetlen vagyok, nem megyek sétálni kirándulni, ezeket amúgy is utálom mert agórafobia megvan azért

Sportolgatni, amikor a lovat is abba kellett hagynom

Semmi, vegeta az élet tevékenység nélkül

Aprpo ló. Van az oldalamon egy kép barna lovon vagyok Balaton. B.nőm nem látott még lovagolni

Mondtam neki akkor most belovagolok az életedbe

Egy órára lehetett csak bérelni, éreztem hogy az sok lesz

Ügettem pár kört aztán megtoltam a lovat párszor és át vágtába. Talán 20 perc volt és kikészültem mellkasi szoritás, leszálltam, annyi volt, és ez már több évtizede lehetett. Pánik?

Hagyjuk, csak elkeseritett a tegnapi ablak sztori és most kibukott belőlem sokminden :(

3004. Regin_a (válaszként erre: 3002. - Liliom10)
tegnapelőtt 14:46

Nem tudom, milyen ajánlatról írsz"

Korona Életjáradék, próbáltam érdeklődni

Egyelőre nincs gond semmivel, de ha lesz akkor már késő kapkodni

Én csak leakasztva "tudok" ablakot pucolni. Úgy látszik pánikoltam az ablakpucolástól

Motor, középdáv, elsötétedett minden, cspöoda hogy meg tudtam állni és nem tapostak el az autók

Ááá, csak pánik

Aztán egy alkalommal valami koponya mri vagy ct akármi volt, TIA nyoma fedezhető fel. Kérdezgettek hogy mi mikor történt-e akármi

Akkor emlitettem ezt a motor ügyet, ami ugye "csak" pánik volt. Ez is sok tíz éve volt szerencsére, de .....

A láb érszűkületem is csak pánik volt elsőre, ne találjak ki újabb tüneteket

Mert anno a körzeti dokinőtöl is ezt kérdeztem, hogy pánikolok ettöl-amattól és soroltam

Pszichiáter nem tudott segiteni kardió se

Akkormost én vagyok az orvostudomány csodája egy titkos betegséggel?

Ugyanmár!

Legszivesebben összeültetném az átert a kardiológussal aztán döntsék el mi a bajom

Régen is ilyen volt. B.nőröl vagy jót vagy semmit. Szégyenlem is hogy kibeszéltem.

Abba is hagyom mert kezdem bedühiteni magam

Autózok egyet vásárolni

3003. Százas Evelin (válaszként erre: 3000. - Regin_a)
tegnapelőtt 14:27

Nem az ablakpucolást kell abbahagyni, hanemcsak az ablaktáblák le-fel akasztgatását. :-)

A fűkasza, ha jól emlékszem, már tavaly se mködött, mellesleg az is baromi nehéz szerszám, igencsak jó erőnlét kell(lene) hozzá.

A tologatóst viszont nyugodtan be lehet üzemelni, zsákolni végülis nem muszáj, sokan ott hagyják a levágott füvet ahová szórta a gép, - "mulcsozni".

Még jobb lenne egy olyan tologatós fűnyíró amin gyűjtő tartály van, - én most vettem egy akkus gépet, valami álom... Könnyű, nem kell az elektromos vezetékkel huzakodni, a tartályt meg egy mozdulattal ki lehet venni, kiüríteni, - én egyenesen a komposztra öntöm de akár egy zsákba is lehetne ugyanazzal az egy mozdulattal...

Venned kéne egy ilyen helyre kis gépet, és máris semmi gondod nem lehhe a fúnyírással. Már hallom is a kérdésed, hogy nade miből? - Hát a házeladásból befolyó pénzből. :-) Akár már évekkel ezelőtt is megcsinálhattad volna...

A félig kivágott fa befejezése, feldarabolása - ugyanez a téma, jobb (könnyebb) - príma új eszköz, vagy pénzért fogadni valakit, - hát látod hogy minden csak pénzkérdés.

Ha nem magad csinálod, attól még nem kell "értelmetlennek" érezni az életet. Ki a fene mondta, hogy azért élünk, hogy magunk körül elvégéezzük a házimunkát? :-)

Ha tudjuk (és akarjuk is) akkor elvégezzük, de ha nem fűlik a fogunk az ilyesmihez, akkor találunk más megoldást, pl. másokkal végeztetjük el. A felszabaduló időben pedig azt csinálunk, amit csak akarunk. Meg amit tudunk... :-)

Lehet olvasni, lehet kirándulni, utazni, lehet valami hobbynak élni, sportolgatni, - ez a lista is szinte végtelen.

3002. liliom10 (válaszként erre: 3001. - Regin_a)
tegnapelőtt 14:08

Az önkormányzat segít a gondozásodban. Munkanapokon napi egy órát biztos, hogy segít sok mindenben, pl. kisebb dolgokat be is vásárol. Miért nem igényeled ?

Nem tudom, milyen ajánlatról írsz, amihez az adataid kellenek ? Még vevő sincs, úgy tudom.

Nem kell mindenhez ápoló. Mostanában én is befizetek, és egész héten házhoz hozzák az ebédet.

A barátnőd kórosan féltékeny ! Semmi értelme. Régen is ilyen volt ?

3001. Regin_a (válaszként erre: 2999. - Liliom10)
tegnapelőtt 13:35

Ja a haszonélvezet

Ajánlat kéréshez miért kell mindrnféle adatom, miközben az nem érdekli hogy hány szoba, hány m2 stb.

Komolytalan

A másik sajna vagy nem tárgytalan

OK összevagdosaom magam vértócsa kötözés.

És ki vásárol be ha millióim lennének a bankban?

Előfordulhatna hogy hogy egy női ápoló ápolgatna főzne és ami vele jár

Barátnőmet az öülné meg. Amikor még szaladt a szekér, szerinte az összes nőt megdugtam a környéken és erröl akkor sem lehetett lebeszélni ha az ismerősömnek telefonáltam hoy tudott-e aRRóll hogy a barátnője magnózni/átvenni jött hozzám, vagy éppen együtt látott kutyafuttatásnál egy kutyás nővel beszélgetni. Egy sörnyitót bizonygatnom kellett hogy kitöl kaptam, iletzve hogy nem nőtöl

Na, jól kibeszéltem, amit utálok, de elfutotta a izé az agyamat

A ház ügyemet nem lehet vele megbeszélni, véleményt, megátását meghallgatni. Azonnal másról beszél

Egyelőre még ő az örökös

És bizony a "szemére hányom" hogy neki is bevásárolnak és ő is gondoskodott a lakásáról

Hol vagyok én a képben, mármint hogy oldjam meg a saját gondomat ez ügyben

Egy megjegyzése volt, miért akarok női ápolót

Mert tud teát főzni és a seggemet férfi ne tapogassa, mondtam

Áh francba az egész élettel

Valamit kellene vennem holnapra mert zárva minden

A jómultkorában izlett a b.nőmnek a harcsa. Lehet rendelek egyet, csak magamnak nem tudom mi legyen

Tudniilik születésnapom lesz a jövő héten, de valszeg szombaton, netán vasárnap lesz a "bál"

Majd szólok ha lehet gratulálni, még nem :)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook