Combsérv gyermeknél, hallott ilyenről valaki? (beszélgetés)
Kedves Syksy! Nem éreztél fájdalmat az elején? Vagy lehet, hogy már nem is emlékszel a kezdetekre, 20 év nagy idő.
Az ultrahangos orvos azt mondta, hogy a kicsi sérvvel azért nincs gond, mert a kis nyíláson nem tud kijönni, (igaz fájdalmat még okozhat a kis becsípődés is) a nagy sérvvel meg azért nincs gond, mert vissza tud csúszni. A gond a középmérettel van, amely kijöhet, de nem tud vissza menni olyan könnyedén, ezért kizáródhat, ami nagyon veszélyes is lehet. Azt viszont nem tudták megmondani, hogy a gyerekemnek mi van. Úgy tűnik, csak sejtik.
Nekem lassan 20 éve van combsérvem.
Mikor az orvos megállapította időpontot akart adni a műtétre, de köszöntem szépen és nem kértem.
Azóta szültem, és elvagyok.
Eleinte jobban kinn volt, vissza tudtam nyomkodni, most jónéhány év óta semmi említésre méltót nem érzek ott.
Elvileg tényleg a műtét a megoldás, igazából nem tudom, hogy ha a gyerekemnek lenne sérve, vele mit kezdenék, mert az ember a saját egészségével könnyebben "játszik".
További ajánlott fórumok:
- Bérbe adnám a párom! Hallottatok már ilyenről?
- Elutasitott gyermeknevelési hozzájárulás, elutasított lakásfenntartási támogatás.
- Melyik volt az a "jótanács", amit a gyermeknevelésről kaptál, és tényleg jótanácsnak hittél, míg a gyakorlat bebizonyította mekkora butaság?
- Úgy hallottam lázas gyermeknek nem ajánlott tejet adni, de mi a helyzet az anyatejjel?
- Lábdagadás méhnyakrák esetén - hallott valaki ilyenről?
- Barack lekvár főzés nélkül. Hallottam ilyenről, de hogy kell csinálni?