Citromos őzcomb recept

80 dkg őzcomb
8 dkg vaj
1/2 csokor friss petrezselyem
1 db citrom
1 dl olaj
ízlés szerint kakukkfű
ízlés szerint őrölt bors
A Citromos őzcomb elkészítési módja:
Az őzcombot 6 dkg-os szeletekre vágjuk, kiveregetjük, sózzuk, borsozzuk. A szeleteket megkenjük olajjal, meglocsoljuk citromlével. Hozzáadjuk a fél csokor petrezselymet, ízlés szerint kakukkfűvel megszórjuk és 1-2 órán keresztül hagyjuk így pácolódni, majd vajban félangolosra sütjük. Tálaláskor meglocsoljuk a pecsenyelével. Vajas burgonyapürét és áfonyát kínálunk hozzá.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: mese, 2013. márc. 19. 19:37
A citromos őzcomb elkészítési módja és hozzávalói.