Kosari recept
A Kosari hozzávalói:2 csésze lencse
2 csésze rizs
20 dkg makaróni
2 fej vöröshagyma
1 ek olaj
ízlés szerint só
ízlés szerint bors
ízlés szerint pirospaprika
4 db paradicsom
A Kosari elkészítési módja:
Megfőzzük külön-külön a lencsét és a rizst enyhén sós vízben. A makarónit kifőzzük szintén enyhén sós vízben, leszűrjük és lecsöpögtetjük. A hagymát vékonyan felszeleteljük és az olajon üvegesre pároljuk. Tálra halmozzuk a rizst, lencsét, makarónit, végül a hagymát. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, megszórjuk pirospaprikával és betakarjuk paradicsomszeletekkel.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: mese, 2013. márc. 16. 15:43
A kosari elkészítési módja és hozzávalói.