Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Marhafelsál töltve recept

Marhafelsál töltve recept

A Marhafelsál töltve hozzávalói:
4 db felsálszelet
2 db kisebb savanyú uborka
mustár
hagyma

bors
babérlevél
3 evőkanál olaj


A Marhafelsál töltve elkészítési módja:
A hússzeleteket kissé kiverjük mustárral megkenjük sóval borssal ízesítjük rárakjuk a csíkokra vágott uborkát és a karikára vágott hagymát.Összetekerjük, fogpiszkálóval átszúrjuk és forró olajon hirtelen átsütjük.Felengedjük vízzel, sózzuk teszünk bele néhány szem borsot,1-2 babérlevelet,és fedő alatt puhára pároljuk.Kb 60-80 perc alatt puhul meg.Ha kész rövid lére hagyjuk. Körete párolt rizs.


Kategória: Húsételek receptjei


A marhafelsál töltve elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook