Marhafelsál töltve recept
A Marhafelsál töltve hozzávalói:4 db felsálszelet
2 db kisebb savanyú uborka
mustár
hagyma
só
bors
babérlevél
3 evőkanál olaj
A Marhafelsál töltve elkészítési módja:
A hússzeleteket kissé kiverjük mustárral megkenjük sóval borssal ízesítjük rárakjuk a csíkokra vágott uborkát és a karikára vágott hagymát.Összetekerjük, fogpiszkálóval átszúrjuk és forró olajon hirtelen átsütjük.Felengedjük vízzel, sózzuk teszünk bele néhány szem borsot,1-2 babérlevelet,és fedő alatt puhára pároljuk.Kb 60-80 perc alatt puhul meg.Ha kész rövid lére hagyjuk. Körete párolt rizs.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2013. márc. 15. 23:49
A marhafelsál töltve elkészítési módja és hozzávalói.