Dióval rántott csirkemell recept
A Dióval rántott csirkemell hozzávalói:2 csirkemell
15 dkg dió
liszt
tojás
só
őrölt bors
2-3 evőkanál tej
olaj a sűtéshez
A Dióval rántott csirkemell elkészítési módja:
A csontról lefejtett húst 2 újnyi vastag csíkokra vágjuk ,sózzuk.A lisztet elkeverjük egy késhegynyi borssal és megforgatjuk benne. A tojásokat a tejjel felverjük.A diót apróra vágjuk ,(vagy daráljuk).A lisztezett húsokat megforgatjuk a tojásban,majd a dióban.Forró olajban,takarék lángon aranysárgára sütjük. Körete.Burgonyapüré.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2013. márc. 13. 23:46
A dióval rántott csirkemell elkészítési módja és hozzávalói.