Citromos bárányszelet recept
A Citromos bárányszelet hozzávalói:60 dkg szeletelt bárányhús,
2 evőkanál margarin,
1 dl húsleves,
½ zöldpaprika,
½ citrom,
só,
bors.
A Citromos bárányszelet elkészítési módja:
A húst megmossuk, felszeleteljük, kiverjük, sózzuk, borsozzuk. A margarint egy serpenyőben felforrósítjuk és a hússzeletek mindkét oldalát jól átsütjük. A húsokat kivesszük a serpenyőből és melegen tartjuk. A margarinhoz hozzáöntjük a húslevest. A paprikát megmossuk, magházát eltávolítjuk és csíkokra vágjuk. A citromot vékonyan felszeleteljük. A paprikát és a citromot hozzáadjuk a pecsenyeléhez, 15 percig fõzzük, majd beletesszük a hússzeleteket. 5 perc alatt összemelegítjük. Ha kell, utóízesítjük.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2008. márc. 22. 14:46
A citromos bárányszelet elkészítési módja és hozzávalói.