Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Fokhagymás-krémsajtos mártásban forgatott szűzérmék recept

Fokhagymás-krémsajtos mártásban forgatott szűzérmék recept

A Fokhagymás-krémsajtos mártásban forgatott szűzérmék hozzávalói:
70 dkg s.hús (Szűzérme, lapocka)
3-4 tömlős sajt
2 dl tejszín
fél fej fokhagyma

bors
vaj vagy olaj
apróra vágott petrezselyem


A Fokhagymás-krémsajtos mártásban forgatott szűzérmék elkészítési módja:
A húst csíkokra vágjuk, majd felforrosított olajon megpirítjuk, s addig pároljuk, míg megpuhul. Közben sózni, borsozni kell. Amíg a hús párolódik elkészítjük a sajtmártást: a sajtkrémet simára keverjük a tejszínnel, hogy sűrű mártást kapjunk, végül beletörjük a fokhagymát. Amikor a hús megpuhult, ráöntjük a sajtkrémes szószt, s rottyantunk rajta egyet. Rizzsel, vagy sültkrumplival tálaljuk. A petrezselymet tálaláskor szórjuk a húsra, vagy még előtte keverjük a mártásba


Kategória: Húsételek receptjei


A fokhagymás-krémsajtos mártásban forgatott szűzérmék elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook