Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Céklás halsaláta recept

Céklás halsaláta recept

A Céklás halsaláta hozzávalói:
Fél üveg pácolt hal (ruszli),
1 ecetes uborka,
15 dkg ecetes cékla,
1 evőkanál cukor,
1 dl majonéz,
1 pohár tejföl,
apróra vágott zöldpetrezselyem,
csipetnyi só és bors.


A Céklás halsaláta elkészítési módja:
A céklát lecsepegtetem és felcsíkozom. A halakat kiveszem a pácból (a hagyma most nem kell), hosszában kettévágom, gerincét eltávolítom, farkát levágom, majd kétcentis darabokra vágom. A majonézt összekeverem a sóval, borssal, cukorral, tejföllel, petrezselyemzölddel, a céklával és a felkarikázott uborkával. A végén belekeverem a a halat, majd legalább fél napra behűtöm. Tálalás előtt újra átkeverem.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A céklás halsaláta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook