Camembert leves recept
A Camembert leves hozzávalói:20 dkg érett camembert,
4 dl zöldségleves,
1 evőkanál vaj,
1 evőkanál liszt,
2 gerezd fokhagyma,
apróra vágott petrezselyemzöld,
bors,
3,5 dl fehérbor,
pirított zsemlekockák.
A Camembert leves elkészítési módja:
A lisztből, vajból és a szétnyomott fokhagymából rántást készítek és felöntöm a zöldséglevessel. Felkockázom az érett camembert sajtot, belekeverem a levesbe, míg egy sűrű levest nem kapok. Apróra vágott zöldpetrezselyemmel és borssal ízesítem. Tovább nem forralom. Hozzáadom a fehérbort és egy kicsit együtt melegítem.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2009. febr. 5. 18:03
A camembert leves elkészítési módja és hozzávalói.