Camamber sajt rántva recept


fejenként 1 kis karika Camamber sajt,
kukorica liszt,
tojás, 1 db/2 camamber,
zsemlemorzsa, vagy szezám mag,
a sütéshez szükséges olaj,
A Camamber sajt rántva elkészítési módja:
A camamber sajtot egészben megforgatjuk lisztben. (Én a panírozáshoz mindig kukoricalisztet használok, mert sokkal ízletesebb lesz amit sütünk.) A tojásokat felverjük, megsózzuk, és beleforgatjuk a lisztes sajt darabokat. (A tojást megbolondíthatjuk egy kis vegetával is.) Ezek után zsemlemorzsába forgatjuk. Fogyókúrázóknak ajánlom a szezámmagot, mivel kevesebb a calória és szénhidráttartalma az így panírozott sajnak. Forró olajban aranysárgára sütjük mindkét oldaklát.
Vigyázzunk, hogy amikor fordítjuk, nehogy kiszúrjuk, mert a sajt szétfolyik.
Salátával, vagy ,ás egyéb körettel tálaljuk.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: 363d535da9, 2007. szept. 7. 16:11
A camamber sajt rántva elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.