Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Camamber sajt rántva recept

Camamber sajt rántva recept

Elkészítési idő 15 perc

A Camamber sajt rántva hozzávalói:
fejenként 1 kis karika Camamber sajt,
kukorica liszt,
tojás, 1 db/2 camamber,
zsemlemorzsa, vagy szezám mag,
a sütéshez szükséges olaj,


A Camamber sajt rántva elkészítési módja:
A camamber sajtot egészben megforgatjuk lisztben. (Én a panírozáshoz mindig kukoricalisztet használok, mert sokkal ízletesebb lesz amit sütünk.) A tojásokat felverjük, megsózzuk, és beleforgatjuk a lisztes sajt darabokat. (A tojást megbolondíthatjuk egy kis vegetával is.) Ezek után zsemlemorzsába forgatjuk. Fogyókúrázóknak ajánlom a szezámmagot, mivel kevesebb a calória és szénhidráttartalma az így panírozott sajnak. Forró olajban aranysárgára sütjük mindkét oldaklát.

Vigyázzunk, hogy amikor fordítjuk, nehogy kiszúrjuk, mert a sajt szétfolyik.
Salátával, vagy ,ás egyéb körettel tálaljuk.


Kategória: Egytálételek receptjei


A camamber sajt rántva elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook