Aszaltszilvás rántott karaj recept
Az Aszaltszilvás rántott karaj hozzávalói:vastagabb karajszeletek
camambert sajt
aszaltszilva
só
bors
tojás
zsemlemorzsa
liszt
olaj
szilvalekvár
vörösbor
Az Aszaltszilvás rántott karaj elkészítési módja:
A karajszeletekbe zsebet vágok és sózom. A sajtot felszeletelem és minden zsebbe 2 szelet sajtot és 2 db aszaltszilvát teszek, majd fogpiszkálóval összetűzöm. A szokásos módon bepanírozom, és bő olajban megsütöm. Közben egy kisebb edénybe szilvalekvárt teszek, amit vörösborral hígítva felforralok. Én egy kis vizet is tettem hozzá, hogy ne legyen túlságosan borízű. Rizzsel és a szilvaszósszal tálalom.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2015. nov. 22. 20:25
Az aszaltszilvás rántott karaj elkészítési módja és hozzávalói.