Sajtos rakott hús recept
A Sajtos rakott hús hozzávalói:80dkg sertéscomb,
2 pohár tejföl,
30dkg reszelt sajt,
só,
bors
A Sajtos rakott hús elkészítési módja:
A húst megmosom,felszeletelem.A szeleteket kiverem,megsózom,meg borsozom.Egy tűzálló tál aljára egyujjnyi tejfölt öntök.Belefektetek egy sor húst,meglocsolom tejföllel,reszelt sajtot szórok rá és így ismétlem,amíg a hús elfogy.Arra ügyelek,hogy a tetejére tejföl és sajt kerüljön.A tálat vagy a tetejével vagy alufóliával befedem és előmelegített sütőben addig sütöm,amíg a hús meg nem puhul.A végén a fedőt leveszem és kicsit megpiritom a tetejét.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: mixy 12, 2007. szept. 6. 10:57
A sajtos rakott hús elkészítési módja és hozzávalói.