Marcsa pogácsa recept
A Marcsa pogácsa hozzávalói:50dkg túró,
20dkg liszt,
3 tojás,
3 evő kanál cukor,
1 1/2 tasak vaníliás cukor,
1 mokkáskanálnyi só,
2dl langyos tej.
A Marcsa pogácsa elkészítési módja:
A túrót a liszttel,két egész tojással és egy sárgájával,a tejjel,a sóval és a cukorral,a vaníliás cukorral jól összedolgozom.Deszkán ujjnyi vastagra kinyújtom,és pogácsa nagyságúra kiszaggatom.Vékonyan kizsírozott tepsibe teszem,a maradék tojásfehérjével megkenem a tetejét.Előmelegített sütőben fél óráig sütöm.
Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei
A receptet beküldte: mixy 12, 2007. szept. 2. 17:20
A marcsa pogácsa elkészítési módja és hozzávalói.