Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Magyaros makaroni recept

Magyaros makaroni recept

Zsírtartalom :-(
Szénhidráttartalom :-(

A Magyaros makaroni hozzávalói:
3ujjnyi szelet császárszalonna,50dkg sertéscomb,1 fej voroshagyma,2ek pirospaprika,2 zoldpaprika,1paradicsom,60dkg makaroni,12dkg reszelt sajt,so


A Magyaros makaroni elkészítési módja:
A császárszalonnát kockákra vágjuk,zsírjára sutjuk,hozzáadjuk a szintén aprora vágott hagymát,megszorjuk pirospaprikával,majd ha már kész a porkoltalap,johet a kockára vágott sertéscomb,a foghagyma,a so,és kis adagokban a víz.Ha elkészult a porkolt,adjuk hozzá a karikákra vágott zoldpaprikát és a paradicsomot.Fozzuk ki a makaronit,majd ha leszurtuk,keverjuk ossze a porkolttel.Ontjuk jénai edénybe,szorjuk meg reszelt sajttal,és sussuk forro sutoben kb.20 percig.


Kategória: Egytálételek receptjei


A magyaros makaroni elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook