Magyaros makaroni recept



3ujjnyi szelet császárszalonna,50dkg sertéscomb,1 fej voroshagyma,2ek pirospaprika,2 zoldpaprika,1paradicsom,60dkg makaroni,12dkg reszelt sajt,so
A Magyaros makaroni elkészítési módja:
A császárszalonnát kockákra vágjuk,zsírjára sutjuk,hozzáadjuk a szintén aprora vágott hagymát,megszorjuk pirospaprikával,majd ha már kész a porkoltalap,johet a kockára vágott sertéscomb,a foghagyma,a so,és kis adagokban a víz.Ha elkészult a porkolt,adjuk hozzá a karikákra vágott zoldpaprikát és a paradicsomot.Fozzuk ki a makaronit,majd ha leszurtuk,keverjuk ossze a porkolttel.Ontjuk jénai edénybe,szorjuk meg reszelt sajttal,és sussuk forro sutoben kb.20 percig.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: 0be9b9bda5, 2007. máj. 15. 17:55
A magyaros makaroni elkészítési módja és hozzávalói.