Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Burgonyafelfújt fasírttakaróban recept

Burgonyafelfújt fasírttakaróban recept

A Burgonyafelfújt fasírttakaróban hozzávalói:
50 dkg burgonya,
25 dkg darált hús,
1 zsemle,
1 tojás,
10 dkg reszelt vöröshagyma,
1 gerezd fokhagyma,
1 pohár tejfel,
15 dkg zsír,
pirospaprika,
őrölt bors,



A Burgonyafelfújt fasírttakaróban elkészítési módja:
A darált húsból, a beáztatott, jól kinyomkodott zsemléből a tojással és a fűszerekkel vagdalthúst készítünk, és zsíron kissé átforgatjuk. A burgonyákat meghámozzuk, és karikákra vágva megfőzzük. Egy tűzálló tál alját kissé megzsírozzuk, lerakjuk a burgonyákat, mindegyikre egy halom darált húst teszünk, rá pedig egy kávéskanál tejfölt. Pirosra sütjük.


Kategória: Egytálételek receptjei


A burgonyafelfújt fasírttakaróban elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook