Burgonyafelfújt fasírttakaróban recept
A Burgonyafelfújt fasírttakaróban hozzávalói:50 dkg burgonya,
25 dkg darált hús,
1 zsemle,
1 tojás,
10 dkg reszelt vöröshagyma,
1 gerezd fokhagyma,
1 pohár tejfel,
15 dkg zsír,
pirospaprika,
őrölt bors,
só
A Burgonyafelfújt fasírttakaróban elkészítési módja:
A darált húsból, a beáztatott, jól kinyomkodott zsemléből a tojással és a fűszerekkel vagdalthúst készítünk, és zsíron kissé átforgatjuk. A burgonyákat meghámozzuk, és karikákra vágva megfőzzük. Egy tűzálló tál alját kissé megzsírozzuk, lerakjuk a burgonyákat, mindegyikre egy halom darált húst teszünk, rá pedig egy kávéskanál tejfölt. Pirosra sütjük.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: access, 2010. dec. 10. 10:20
A burgonyafelfújt fasírttakaróban elkészítési módja és hozzávalói.