Burgonya krémleves recept
A Burgonya krémleves hozzávalói:1 liter víz
1 leves kocka
4 közepes burgonya
1 hagyma
1 doboz tejföl
só,bors,petrezselyemzöld
A Burgonya krémleves elkészítési módja:
1 liter vizet felforralunk,belemorzsolunk 1 leveskockát.Ezalatt a burgonyát megfőzzük, hagymát felkozkázzuk,olajon megpirítjuk.A megfőtt krumplit,a megpirított hagymát,és egy doboz tejfölt hozzáadjuk a leveshez.sóval, borssal,petrezselyemzölddel ízesítjük,majd az egészet összeturmixoljuk.
Kezdő háziasszonyoknak ajánlom,hiszen nagyon egyszerű megcsinálni és még finom is.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: anyta1986, 2007. nov. 10. 09:24
A burgonya krémleves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.