Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Vagdalt recept

Vagdalt recept


A Vagdalt hozzávalói:
35 dkg sertés- vagy csirkehús,
1 db közepes burgonya,
10 dkg gluténmentes száraz kenyér,
10 dkg gluténmentes kenyérmorzsa,
zsiradék,
só,
hagyma,
paprika,
fokhagyma,
bors,
petrezselyemzöld


A Vagdalt elkészítési módja:
A darált húst összedolgozzuk a megáztatott, kinyomkodott kenyérrel, a diétában fogyasztható fűszerekkel, az apróra vágott vöröshagymával és fokhagymával. Tojás helyett a megmosott, megtisztított, lereszelt nyers burgonyát keverjük a vagdalthoz. Pogácsákat formálunk a masszából, kenyérmorzsába forgatjuk, bő zsiradékba sütjük.


Kategória: Húsételek receptjei


A vagdalt elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook