Bundás hús recept
40 perc
A Bundás hús hozzávalói:
70 dkg sertéscomb (vagy sertéskaraj)
2 db tojás
10 dkg reszelt sajt
3 db közepes burgonya,
2 dl tejföl,
2 csapott ek. sima liszt
2 gerezd fokhagyma
ízlés szerint: patikasó, őrölt színes bors
A Bundás hús elkészítési módja:
A húst felszeleteltem, enyhén kiklopfoltam és fűszereztem. A burgonyát meghámoztam, lereszeltem, hozzáadtam a reszelt sajtot, a tojásokat, a tejfölt, a lisztet, és belezúztam a fokhagymát. A húst lisztbe forgattam, majd belemártottam a burgonyás keverékbe és forró olajban kisütöttem. Tetszőleges körettel tálalhatjuk.
Jó étvágyat kívánok!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2020. aug. 8. 20:45
A bundás hús elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.