Burgonyapecsenye recept
40 perc
A Burgonyapecsenye hozzávalói:
4 db nagyobb burgonya
2 ek. liszt,
4 ek. tej
3 db tojás
1 csokor zöldpetrezselyem
étolaj
ízlés szerint: patikasó, őrölt színes bors
A Burgonyapecsenye elkészítési módja:
A meghámozott burgonyát nyersen megreszeltem és a levét kinyomkodtam. Hozzákevertem a lisztet, a tejet, a három tojássárgáját, az apróra vágott zöldpetrezselymet, a fűszereket és a tojásfehérjékből vert habot. Forró étolajba egy kanállal galuskákat szaggattam belőle és szép pirosra sütöttem.
Jó étvágyat kívánok!
Kategória: Köretek receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2020. aug. 7. 19:10
A burgonyapecsenye elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.