Budapesten ki a legjobb az ajakfeltöltésben? (tudásbázis kérdés)
Én is ma találtam, meg is örültem neki. Bár az furcsa, hogy instán kell hozzá bejelentkezni...
nekem ez tetszik nagyon, pont ilyen finomabb változást szeretnék, ha elmennék hozza, ezt meg is mutatnám neki [link]
Különbségek vannak a 2 hely között, az biztos, de tényleg szépen dolgozik ez a magyar lány, nem is láttam még eddig.
Hááát ezt neked kell tudni, nekem is dilemma, de én egyelőre úgy vagyok vele, hogy várok/keresgélek, sokat utazni emiatt nem szeretnék.
Nekem ez a kedvencem 😍 És ahogy látom, ez nem töltés utáni állapot, tehát jobban mutatja a végső formát
Ezen gondolkodom, szeritem o nem dolgozik rosszul, bar ennél láttam sokkal jobbat is... instán a consultant clinic dolgozik a legszebben, Anglia a legközelebbi székhelyük... nem tudom dönteni, hogy megéri-e utazni értük, vagy keressek tovább itthon
Bizony :S
Nekem Budapest mellett még Bécs is tökéletes lett volna, de ott sem találtam olyat, akire rábíznám magam, ahogy eddig néztem, Németország lenne a legközelebb nekem, ahova mennem kellene utána.
Én a russian doll lips technikát néztem, nem tudom, hogy azonos vagy sem, de szakembert nem találtam eddig.
További ajánlott fórumok:
- Hol a legjobb élni Budapesten vagy a környékén, és melyiket nem ajánlod? (biztonság, közlekedés, zöld terület, oktatás, család...)
- Legjobb turik Budapesten? Hol? Mennyiért?
- Melyik a legjobb tánciskola Budapesten?
- Szemműtét Budapesten - Melyik a legjobb klinika?
- Tudnátok nekem Budapesten (legjobb lenne, ha a 3.ker) jó általános iskolát ajánlani?
- Melyik bőrgyógyász a legjobb nehezen felismerhető körömbetegségekben Budapesten?