Melyik a legjobb tánciskola Budapesten? (tudásbázis kérdés)
Én ezt imádom. :) Eddig ez a legjobb táncsuli, ahova jártam. A ballett-intézet valóban nagyszerű, és a legjobb, de nem hiszem, hogy felnőtteknek a legideálisabb. Kisgyereknek a legtökéletesebb.
Ráadásul ha az alkatod nem egy balerináé, elég hülyén fogsz kinézni baletton. :)
A Dollhouse-t azért szeretem, mert a saját szintednek megfelelő órára tudsz járni, van többféle stílust, pl. showgirl, ballett, shake-it, salsa, stb., amiből válogathatsz. Plusz többféle erősítő edzés és persze az elmaradhatatlan stretching. Ráadásul aerie hoop és silk, tehát légtornászat is, valamint aeriel jóga. Szerintem mindenki talál valamit, ami tetszik neki. :) 3 terem van, egy nap 3 óra egymás után, tehát naponta 9 (!) óra közül tudsz választani. Gyakorlatilag személyre szabhatod, mit is akarsz csinálni. Rugalmas, a munkám miatt nekem ez külön jó. Akármikor kedvem támad menni, valamilyen klassz órát biztos találok. A tanárok nagyon profik, és kedvesek.
Milyen táncot akarsz tanulni? Én a Dollhouse-ba járok, rúdtáncot tanulok, de ott van aeriel silk, aeril hoop, shake it, erősítő edzések és persze stretching is.
Jó lenne tudni, neked milyen kéne. :) Pl. hastánc, latin tánc standard stb
További ajánlott fórumok:
- Hol a legjobb élni Budapesten vagy a környékén, és melyiket nem ajánlod? (biztonság, közlekedés, zöld terület, oktatás, család...)
- Szemműtét Budapesten - Melyik a legjobb klinika?
- Melyik a legjobb pizzéria Budapesten, árban, minőségben? Lehetőleg az alábbi kerületekben: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 11, 13.
- Melyik bőrgyógyász a legjobb nehezen felismerhető körömbetegségekben Budapesten?
- Melyik kozmetikus gyantáz a legjobban Budapesten?
- Salsa kezdő tanfolyam Budapesten. Melyik tánciskolát ajánlod? Személyes tapasztalatok?