Brendonos csiga szarva lefejtődött és rátekeredett a kislányom nyakára játszás közben. Szted is szóljak a fogyasztóvédelmiseknek? (tudásbázis)
En a Brendonba nem vasarolnek semmit, megha ingyen adnak sem. A szuleim vettek ott egy hintat, aminek nem mukodott a biztonsagi ove. Visszamentek a boltba, ahol megkerdeztek toluk, hogy vesznek-e egy ujat, merthogy csak ezt a reszt nem lehet kicserelni. Szoval nem csinaltak semmit. Ezekutan szegeny szuleim vettek ott egy csorgot, amit a csomagbol kibontva lattuk, hogy a hatuljan 4 csavarral van osszefogva. Termeszetesen nem adtam a gyereknek. Szoval mi nem vasarolunk ott semmit mar. Mi nagyon megjartuk veluk.
Visszaviheted a boltba megmutatni, de szerintem nem ernel vele semmit. A fogyasztovedelemnek nem tudom szonek-e.
Mindenképpen szólj!!! És ne mérlegelj, hát persze hogy használta a gyerek, azért van, nem???
Elvben rengeteg mosást ki kell bírnia, ezt biztosan tesztelik a tervezéskor. Komolyan, a többi gyerek érdekében is lépj!
Arról nem is szóla, hogy a kislányodra az őrangyalka is vigyázott, mert baj is lehetett volna, és az sem a Te hibád lenne. Csak szerencse, hogy észrevetted, de bitang nagy szerencse!
Hát nem tudom. Azért attól is függ ez, hogy mennyit volt használva.
Azt, hogy x mosásig oké, de x mosás felett veszélyes, nem tudom vizsgálják-e. Ha pedig volt rajta minőségelenőrzési szám, betű, erre már nem emlékszem, akkor elvileg a fogyasztóvédelm vizsgálta. Gondolom a Brendonba nem kínai minőséget árulnak.
Ebben az esetben lehet, hogy nem sokra mész, de szerintem is vidd be a boltba!
Lehet, hogy elküldenek, mert nem tudod bizonyítani, hogy ott vetted, de hátha meghallgatnak és nem támadásnak veszik, hanem "csak" észrevétel......De azért felháborít, hogy ilyen előfordul manapság!
Ja, és szerintem nézd meg, hogy lehet-e még olyan játékot kapni náluk. Ha igen, akkor hátha elgondolkoznak a dolgon......
Sok sikert!
Ui: A fogyasztóvédelemnek névtelenül, blokk nélkül is reklamálhatsz! Biztosan kivizsgálják! Főleg, ha még most is lehet kapni.....
Először a boltba vinném vissza, ahol vettem... Vagy gondoljátok, hogy elmismásolnák?
Az IKEÁban ennél kisebb dolgokért is visszahívnak egy terméket.
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Hallottatok/tudtok valamit az Alli nevű fogyasztószerről?
- Rákos lett. Dohányzott vagy sok alkoholt fogyasztott?
- Csalántea fogyasztók ide...!
- Mik a tapasztalatok a Redox nevű fogyasztószerrel kapcsolatban?
- Mit ettél ma? - Írd ide, de csak ha diétásat fogyasztottál