Bőrszárazság okai.... (beszélgetés)
Bocsi, nem gondoltam, hogy ez így fog hatni rám. Remélhetőleg a kolloid volt a probléma okozója.
Aloe verát még sose használtam, de tényleg agyon dicsérik.
Szép napot! :)
Szép napot! :)
Képzeljétek, rájöttem a probléma forrására. Fémérzékeny vagyok. Lepörgettem magamban a dolgot, és azóta van kiszáradva a bőröm, amióta iszom az ezüstkolloidot. Nem voltam dokinál, majd kiderül, hogy mi történik kolloid nélkül.
Szia!
Szerintem "csak" simán ki van száradva a bőröd. Én napi 4-5 liter folyadékot megiszok és mégis baromi száraz a bőröm. A testápolázás után azért lesz vörös a bőröd,m a legfelső hámréteg meg van sérülve annyira ki van száradva a bőr. Sajnos most az én bőröm is katasztrófa és gyógyszertárban vettem testápolót és fürdetőt is. Ezek nagyjából rendbe hozták a bőröm, de minden nap használni kell.
Ezek nem is olyan drága készítmények, ez is megér egy próbát. Nem biztos, hogy egyből a legrosszabbra kell gondolni, bár tényleg meg kell azt is nézetni! :)
Sajnos, várnom kell két hetet, ugyanis a dokim elment szabadságra, a környékemen levő gyógyszertárakban pedig nem mérik a vércukrot.
Tudja -e valaki véletlenül, hogy a délutáni alvások után miért van iszonyatosan nagy szénhidrát- illetve cukoréhségem. Ez is cukorbetegségre utaló tünet? Nem szeretném bebeszélni magamnak, ne értsetek félre, csak érdekel. :)
Sajnos nincs mérő a családban, de majd kérdezősködöm az ismerősöknél.
Nagyon köszi, holnap veszek babaolajat. :)
Szép estét, Emberkék!
Hetek óta rendkívül száraz a bőr a dekoltázsomnál, egy hete pedig a lábaimon is. A lábaim (főleg a combom felső része) időnként brutálisan viszketnek, és miután bekenem őket testápolóval, vörös foltok jelennek meg rajta.
Candidával küszködöm egy ideje. Lehet, hogy ez is attól van?
Napi 3 liter vizet fogyasztok, szóval biztos nincs kiszáradva a szervezetem.
További ajánlott fórumok:
- Daganatos betegségek kialakulásának okai
- Milyen okai lehetnek, ha egy férfi arra gerjed be, hogy a párja időnként más férfival is együtt van?
- Válás okai
- Ha a nő hűtlen annak mélyebb okai vannak, mint a férfi hűtlenségnek?
- Mik lehetnek a szédülés okai?
- Kinek milyen krém vált be terhesség alatt pocakra, cicire bőrszárazság ellen?