Milyen okai lehetnek, ha egy férfi arra gerjed be, hogy a párja időnként más férfival is együtt van? (beszélgetés)
:)
Beteg elme
A mazochizmust mint erotikus parafíliát a fizikai fájdalomhoz szokták kötni. Tudod: paskolás, korbi, stb :)
(Létezik persze lelki mazochizmus is, meg egyfajta önbüntetés, de annak nem annyira a szexuális vágyakhoz van köze, hanem inkább pszichikai, pszichológiai kérdés.)
cuckold fetish
cuckholding
Sok minden van a fétisek és parafíliák viilágában, aminek egyszerűen nincs is (elterjedt, általánosan bevett) magyar neve.
Gondolom, eltelik egy generáció, mire a megfelelő angol kifejezések ezekre is elterjednek, mint a "tröszt", "hamburger", "pánk", stb
:DDDD
Azt hiszed, ismersz?
Ugyan királylány! :D
Nem félek sem tőled, sem senki képmutatótól.
Gondolom, magányos vagy, ezért hiszed azt, hogy egyedül vagyok.
Menj el orvoshoz!
Jót fog tenni.
Nem állok kezelés alatt.
Neked viszont a rosszindulat,képmutatás és irígység a mozgatórugód sajnos. Ezek mind számon lesznek kérve odafent.
Jófejnek hiszed magad a beszólásaid miatt. Hamis "barátokkal" veszed itt körül magad de a való életben egyedül vagy....a rosszindulat rágja a lelked.
Itt is adódnak érdekes dolgok, pl. Köröm pedikűr, manikűr téma, főzés, torna, na meg az öltözet!
Milyen színek vannak rajtad ma? :) 1961. (Átváltoztatunk!) 2012-01-21 16:07
csíkos kék , rózsaszín
:DDDDDD
Nem hinném, hogy gré nagy bránerrel van megáldva, mert akkor nem picsogott volna annyit itt......
Bár ha szűz az anusa.....
Mindegy! Legyen az ő baja. 😄
Szóval ő oda volt Gréert???
De gré pasi....
Ajaj.....
:DDD
Pedig milyen szép pár lennének!;)
További ajánlott fórumok:
- Te élnél (éltél már)együtt olyan férfival, akinek nem volt humora?
- Megismerkedtem egy férfival segítséget kérnék!!
- Miért ne kezdjünk nős férfival?
- Ti hogyan ismerkednétek meg egy olyan férfival akivel egy épületben dolgoztok, de nem vagytok kollégák?
- 15 éves lány egy 35 éves férfival?
- Egész életem csak egy férfival leszek?