Ha a nő hűtlen annak mélyebb okai vannak, mint a férfi hűtlenségnek? (beszélgetős fórum)
Szia!
nem érzem azt ,hogy naiv lennél.
én tudom,hogy sok férfit kihasznál a felesége,mert romantikus lélek,v esetleg hiszékeny,könnyen rábeszélhető.
van ismerősöm,akinek gyönyörü a felesége,és még aranyos is,de... de a szülés után nagyon csunya lett a hasa,ami az évek mulásával sem tünt el,sőt......ja,és "30 éve ugyan azt a nőt dugom"
mondta nekem!
már nem tud szexelni vele.
nem áll fel a farka. igy mondta!
a nők is ugyan ugy megtudják unni a monoton szexet!
ujjitani,pedig nem mernek,v szégyenlik!
én, egyik nemet sem itélem el. pro és kontra!
igen, mindketten tudnak úgy szexelni.
de
úgy "röviden" annyi a kérdésem, h magának a félrekacsintásnak, h pontosan mi vezeti őket erre, a két nem esetében eltérő oka? egy férfi csakis azért csal, mert hajtja a vére? v a kapcsolatában valaminek történnie kell ahhoz, h erre adja a fejét? szerintem ebben az esetben sem lehet kijelenteni, h egy nő szerelemből csal, a férfi pedig azért, mert nem bír magával, kell a friss hús. nők is, férfiak is lehetnek annyira elvetemültek, h a kaland kedvéért tartanak szeretőt. s azt gondolom, h egy férfinak is lehet komolyabb oka rá, sérülhet a kapcsolatában, s azért vetemedik erre. egy férfinak is lehetnek érzései. de lehet, h én vagyok naiv. :)
kivárom,mit nem tudsz most leirni!
a nők,és a férfiak is egyaránt tudnak érzelmek nélkül is szexelni!
büntudat nélkül.
a nők is,és a férfiak is szexelnek pénzért ha arról van szó!
egyik 19,a másik egy hijján husz!
ezen kár vitázni.
sokan nem mernek érzelmekbe bonyolódni,és inkább válasszák a szerelem nélküli, v pénzért való szexet!
"Egy idézet szerint ha értékesebb emberré akarunk válni, akkor ahhoz fejlődnünk kell lelkileg és szellemi szinten is, mint ahogy egy szobrász megalkot egy szobrot. Itt a testünk a szobor, amit szenvedéssel és még sok mással formálni lehet."
Itt a lelki vagy a testi fejlődésről próbáltál írni?
Az önző, akarnok szeretet ijesztő, normális ember menekül tőle. Ha valakit szeretsz akkor el is fogadod, nem akarsz belőle bábut csinálni, még azt bizonygatva sem, hogy az ő érdekében teszed. Tiszteletben tartod annyira, hogy elhiszed, tudja, mi a jó neki. Bocs, de a szemléleted engem egy pszichopata magyarázkodására emlékeztet.
Az utolsó bekezdéseden kívül, a gondolataidat nekem címezted, vagy a fórumindítónak? Nem világos!
Míg Te kikérted magadnak, hogy ne húzzak rád semmilyen sémát, addig a hozzászólásaidban rengeteg általánosítás van, a nők okoskodók, szeretik, ha körülöttük forog a világ, ha teszik nekik a szépet, képtelenek a fejlődésre, nem tudják, mi az igaz szeretet...
Akkor tudnálak komolyan venni, ha érezném a szavaidban az alázatot.Én hiszek benne, hogy az emberekhez szeretettel kell fordulni, nem lenéző okoskodó stílusban.
A kérdésem kérdés volt, nem célzás, fura, hogy valaki kíváncsi a gondolataidra, ezzel sincs mit kezdenem, ezen neked kell elgondolkodnod.
A témával kapcsolatban pedig leírtam, mit gondolok.
Ti?
Alfa hímnek! :DDDDDDD
Szó sincs erről. Nálam a megcsalás szakítóok, cserébe én sem csalok meg senkit.
Azzal viszont, ha valaki független, és csak a szexért szexel, érzelmek nélkül semmi bajom nincs, magánügye.