Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Borsos tokány marhahússal recept

Borsos tokány marhahússal recept

A Borsos tokány marhahússal hozzávalói:
60dkg marhahús
3 fej hagyma
1 csapott kanál liszt
1 dcl tejföl
só,bors,1 kanál zsir


A Borsos tokány marhahússal elkészítési módja:
A hagymát vékony félkarikákra vágjuk és forró zsirban megfonnyasztjuk. Belekavarjuk a vékony csikokra vágott húst és fedő alatt,egy-egy kevés vizet öntve hozzá,puhára pároljuk. Megsózzuk,bőven meghintjük borsal és zsirjára sütjük. Megszorjuk a lisztel,felengedjük kevés vizzel és felforraljuk,végül összemelegitjük a tejföllel. Puliszkával vagy apró galuskával adjuk asztalra.


Kategória: Húsételek receptjei


A borsos tokány marhahússal elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook