Borsos tokány marhahússal recept
A Borsos tokány marhahússal hozzávalói:60dkg marhahús
3 fej hagyma
1 csapott kanál liszt
1 dcl tejföl
só,bors,1 kanál zsir
A Borsos tokány marhahússal elkészítési módja:
A hagymát vékony félkarikákra vágjuk és forró zsirban megfonnyasztjuk. Belekavarjuk a vékony csikokra vágott húst és fedő alatt,egy-egy kevés vizet öntve hozzá,puhára pároljuk. Megsózzuk,bőven meghintjük borsal és zsirjára sütjük. Megszorjuk a lisztel,felengedjük kevés vizzel és felforraljuk,végül összemelegitjük a tejföllel. Puliszkával vagy apró galuskával adjuk asztalra.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Elviracska, 2007. aug. 23. 19:24
A borsos tokány marhahússal elkészítési módja és hozzávalói.