Rakott Zöldbab sertéshússal recept


80 dkg zöldbab
40 dkg sertéshús
5 dkg szalonna
2 tojás
fél fej hagyma
2 dl tejföl
kevés vaj,só,bors,pirospaprika
A Rakott Zöldbab sertéshússal elkészítési módja:
A kis darabokra tördelt yöldbabot sós vizben puhára főzzük,lecsurgatjuk. A húst a szalonnával együtt ledaráljuk,összedolgozzuk a finomra vágott hagymával,sóval,borssal,kevés paprikával. Kivajazott tűzálló tálba két réteg zöldbab közé berakjuk a húst. Tojásos tejföllel meglocsoljuk és a sütőben 45 percig sütjük,mig a hús elkészül.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: Elviracska, 2007. aug. 9. 13:35
A rakott zöldbab sertéshússal elkészítési módja és hozzávalói.