Majonézes káposztasaláta recept


0,5 kg. káposzta
3 tojásból bőséges majonéz
3 kanál könnyű vörösbor
1-2 kiskanál tárkonyecet
3 kanál tejföl
Bors,cukor,só
A Majonézes káposztasaláta elkészítési módja:
A káposztát apróra vagdaljuk vagy lereszeljük és besózzuk. 1 óra mulva kicsavarjuk.A majonézhez hozzáadjuk a füszereket,bort,tejfölet és összekeverjük a káposztával. Inkább mártás sűrűségű kell,hogy legyen. Főtt vagy sűlt,meleg vagy hideg szárnyashús mellé tálaljuk.
Egyszerű,és nagyon finom.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: Elviracska, 2007. máj. 2. 12:17
A majonézes káposztasaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.