Madársaláta spenóttal és sárgarépával recept


15 dkg madársaláta
15 dkg zsenge spenót
2-3 evőkanál alma ecet
fél narancsnak a leve
só,frissen örölt bors
4-5 evőkanál olivaolaj
2 evőkanál mandula szelet
A Madársaláta spenóttal és sárgarépával elkészítési módja:
A spenotszárakat csipkedd le,és a madársalátával együtt mosd meg ,és centrifugázd ki. A répát is elég csak megmosni,ha fiatal ,de ha korosabb akkor tisztisd meg. A zöldeket tedd tálba ,és nagyluku reszelön reszeld rá a sárga répát. Lazán keverd össze majd öntsd rá a többi hozzávalóból,a fenti sorrendbe kevert öntetet,és szord meg a mandulával. Azonnal tálalhatod.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: Elviracska, 2007. ápr. 16. 16:10
A madársaláta spenóttal és sárgarépával elkészítési módja és hozzávalói.