Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Borsos szelet recept

Borsos szelet recept

A Borsos szelet hozzávalói:
8 marhafelsál szelet
olaj vagy zsír
1 kis fej vöröshagyma

bors


A Borsos szelet elkészítési módja:
Megpirítjuk a kockákra vágott hagymát a zsiradékon, megforgatjuk rajta a kivert hússzeleteket, mindkét oldalukat megpirítjuk, annyi vízzel öntjük fel, hogy félig ellepje és fedő alatt puhára pároljuk.. Ekkor megsózzuk és alaposan megborsozzuk és még főzzük egy keveset. Rövid lére pároljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A borsos szelet elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook