Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Fehérboros rostélyos recept

Fehérboros rostélyos recept

A Fehérboros rostélyos hozzávalói:
50 dkg marhafelsál
2 dl fehérbor
1 kis fej vöröshagyma
2 evőkanál olaj
1 dl 10%-os ecet

őrölt bors
1 kiskanálnyi pirospaprika
köretnek 50 dkg burgonya


A Fehérboros rostélyos elkészítési módja:
A megmosott húst felszeleteljük, kiverjük, megsózzuk, majd a szeletek felét egy lábosba fektetjük. Az őrölt borssal, pirospaprikával s végül a megtisztított, apróra vágott vöröshagyma felével megszórjuk, és a maradék hússzeletekkel beborítjuk. A tetejét a maradék vöröshagymával megszórjuk, a borral, ecettel meglocsoljuk, és annyi vizet aláöntve, amennyi éppen ellepi, puhára pároljuk. Zsírjára sütve , az időközben sós vízben megfőzött hasábburgonyával tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A fehérboros rostélyos elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook