Borjúsült pikáns mártással recept
A Borjúsült pikáns mártással hozzávalói:4 szelet borjúkaraj
só, őrölt bors
2 evőkanál vaj
1 evőkanál olívaolaj
2 fej vöröshagyma
1 dl tej
2 kiskanál mustár
fél evőkanál curry
A Borjúsült pikáns mártással elkészítési módja:
A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk. A vajat az olajjal egy serpenyőben felforrósítjuk, majd a húsokat mindkét oldalukon hirtelen pirosra sütjük. A lángot mérsékeljük, és oldalanként 6-7 perc alatt puhára pároljuk. A serpenyőből kivesszük és melegen tartjuk. A zsiradékon a finomra vágott hagymát üvegesre fonnyasztjuk, sóval, borssal, curryvel, mustárral fűszerezzük, és a tejjel felengedjük. A húsokat beletesszük és átforrósítjuk. Roppanósra gőzölt zöldségekkel, hajdinával kínáljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2015. okt. 10. 08:30
A borjúsült pikáns mártással elkészítési módja és hozzávalói.