Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Bordói sósrudacskák recept

Bordói sósrudacskák recept


Elkészítési idő 30 perc

A Bordói sósrudacskák hozzávalói:
28 dkg liszt
1 csg sütőpor
15 dkg zsír
1 tojás sárgája
ízlés szerinti só
6 evőkanál tej


A Bordói sósrudacskák elkészítési módja:
28 dkg lisztet, 1 csomag sütőport 15 dkg zsírt, 1 tojás sárgáját és ízlés szerinti sót 6 evőkanál tejjel eldolgozunk, majd félujjnyi vastagra nyújtjuk és hosszú keskeny darabkákra vágjuk derelyevágóval. Tetejüket tojással megkenve, zsírozott tepsibe tesszük és sóval meghintve aranysárgára sütjük.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A bordói sósrudacskák elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook