Bordói sósrudacskák recept
30 perc
A Bordói sósrudacskák hozzávalói:
28 dkg liszt
1 csg sütőpor
15 dkg zsír
1 tojás sárgája
ízlés szerinti só
6 evőkanál tej
A Bordói sósrudacskák elkészítési módja:
28 dkg lisztet, 1 csomag sütőport 15 dkg zsírt, 1 tojás sárgáját és ízlés szerinti sót 6 evőkanál tejjel eldolgozunk, majd félujjnyi vastagra nyújtjuk és hosszú keskeny darabkákra vágjuk derelyevágóval. Tetejüket tojással megkenve, zsírozott tepsibe tesszük és sóval meghintve aranysárgára sütjük.
Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei
A receptet beküldte: Rochlitz Szilveszterné 2., 2018. nov. 15. 20:53
A bordói sósrudacskák elkészítési módja és hozzávalói.