Borban párolt karottás csirkecomb recept
A Borban párolt karottás csirkecomb hozzávalói:4 egész csirkecomb
50 dkg sárgarépa
1 dl száraz fehérbor
grillfűszer, só, bors, majoránna
A Borban párolt karottás csirkecomb elkészítési módja:
A sárgarépát hasábokra vágom, majd egy akkora tepsi aljára terítem, amelyben egymás mellett elférnek a csirkecombok. A hús mindkét oldalát sózom, borsozom, majoránnával, grillfűszerrel meghintem. A répára fektetem a húsokat, aláöntöm a bort, alufóliával letakarom. Előmelegített, közepesen forró sütőben 40 percig párolom. Ezután a fóliát leveszem, és a hús alól kiszedem a répát. Villával összetöröm,, összekeverem a húslével, majd rákenem a combokra, és fedés nélkül megpirítom.
Hagymás, petrezselymes karfiolrizzsel tálalom.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2018. ápr. 9. 21:50
A borban párolt karottás csirkecomb elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.