Böjti szelek idején (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Böjti szelek idején
bocs hogy én válaszolok, de gyakorlott böjtölö vagyok. A böjt lényege nem a fogyás,(bár velejéárója )hanem a méregtelenités, lugositás..Koncentrációs zavarokkal jár, nem ajanlott .
Tedd akkora amikor nem kell tanulnod,mert a kettö nem passzol együtt.
Ez nagyon egyéni, hogy kinek, mennyire megy. Ismerek olyat itt a hoxán, aki rendszeresen böjtöl munka mellett is. Pedig nem is nyugis a munkája, sokat vezet, ügyfeleket látogat közben.
Tavaly két hetet én is végigcsináltam. Fontolgatom az ismétlést.
Tetszett a cikk :)
Mostanában gondoltam is rá, hogy valamilyen léböjt kúrát kéne végezni, de én nagyon tartok tőle. Ismerem magam és az, hogy ne egyek szilárd táplálékot szerintem, már az első nap után megdőlne. Most a 90 napos diétát csinálom, de ha tudsz még némi tanácsot adni, lehet belevágok a léböjtbe :) A kérdésem következő: kihathat e tanulásra a böjt hátrányai pl teljesítményben vagy koncentrálóképességben? Illetve, mit lehet tenni az éhség leküzdéséért? Vagy ez csak akaraterő kérdése? Előre is köszönöm a választ !
Ugrás a teljes írásra: Böjti szelek idején
További ajánlott fórumok:
- Olvastátok, hogy az új tervezett munkatörvénykönyv szerint akár terhességi tesztet is lehet kérni a nőktől felvételi idején?
- Szerelem a karantén idején
- Ti vennétek valami árucikket áruhitelre most a válság idején?
- Kaphat-e el fertőzést a magzat a háziállatoktól a terhesség idején?
- Menstruáció idején használható tengeri szivacs tampont hol lehet venni Budapesten?
- Korrekt egy munkahelyen a szelektív céges karácsony?