Menstruáció idején használható tengeri szivacs tampont hol lehet venni Budapesten? (tudásbázis)
Az egy külön dolog hogy a kezeden milyen bacikat viszel magaddal, a másik meg, hogy a vér az egyik legyorsabban bomló anyag, ami bomlása már magában a szervezetben elindul ha tampont használ az ember és ebből jönnek a gondok, órénként cserélni meg nem biztos, hogy olyan gazdaságos annak akinek nem erős.
Na de ez a szívacs hát elég bizarr:)
Na, akkor: jobb kéz kinyit, jobb kéz becsuk.
Jobb kéz lehúz celofán, ballal középen fog, átvesz, jobb kéz lehúz másik oldal celofán -bal még mindig tiszta. Agyőőőő... :)
Jókat röhögtem rajtatok... :D
De nem is tudom...
Azért elvileg az almaecet nagyon jó fertőtlenítő, meg azt is vegyétek figyelembe, hogy mikor szivacs-csere van, okés, hogy kimosom, na de mégicsak a saját cuccom volt benne, ami belőlem jött, tehát kvázi "csak" visszarakom egy részét.
Míg az elvileg sterilen csomagolt tamponban csak az tudja, mi van, aki mikroszkóppal megnézte...
Fertőzés szempontjából sokkal aggasztóbb, hogy bármelyik tampon használata esetén ugye előtte kezet mosunk. Nade. Be is kell jutni a vécébe, és nem ártana az ajtót is becsukni. És itt jönnek a kórokozók, amik a kezünkön át jutnak az épp használatba vett tamponra. És annak a kórságnak éppen mindegy, hogy öko-bio vagy nem öko-bio tamponra mászik-e át a kezemről...
Szóval szerintem higiéniai szempontból egykutya. Ööö... Izé... Egytampon. :)
Így legalább vesz gyógyszert a patikában a fertőzés miatt/keres a nőgyógyász is :D
Élni és élni hagyni :)
:D
Nyugger-tali: "Szervusz Pirikém emlékszel még rám? Tudod én az x osztályon dolgoztam te a z-n, de mindig egyszerre volt ciklusunk és 2 óránként összeszaladtunk mosni a szivacsot"
Minden ami oda bekerül okozhat egészségügyi problémát. Hagyományos tampon mellett szól, hogy egyenként, viszonylag higiénikusan csomagolt és eldobható; míg ez a szivacs? Hát mosogatná a nyavalya.
Én egy időben fürdésre használtam tengeri szivacsot (magam halásztam, tapostam-mostam, szárítottam, mostam tapostam stbstb) rövid időn belül undi lett; ma már max dísznek használom (egy másikat)
BRRRRRRR
nem is hallottam még erről.
Bizarr.
További ajánlott fórumok:
- Barátnőket keresek Budapesten
- Kézilabdázni hobbi szinten, erre keresek Lányokat Budapesten!
- Barátkozzunk.....nem jó Budapesten egyedül!
- Akik Budapesten születtek, de elköltöztek vidékre
- Angol tanuláshoz tudtok ajánlani Budapesten magántanárt vagy olyan sulit ahol tényleg használható tudáshoz segítenek hozzá?
- OTP Szépkártya szabadidő alszámla - Budapesten élelmiszer boltban esetleg használható?