Angol tanuláshoz tudtok ajánlani Budapesten magántanárt vagy olyan sulit ahol tényleg használható tudáshoz segítenek hozzá? (tudásbázis kérdés)
3. e25707f07b (válaszként erre: 2. - Jennai)
2013. szept. 29. 14:54
Szia én nem a nyelv vizsgára hajtok hanem a tényleg használható nyelvtudásra ezért is nehéz megtalálni a megfelelő tanárt:-(
2. jennai
2013. szept. 29. 14:06
Nyelvvizsgát szeretnél, vagy tényleg szeretnél angolul merni megszólalni és tudni is beszélni. Én anyanyelvi tanárral tanultam, de ő konkrét nyelvvizsgára nem készít fel, nincsenek feladatai, ha beszélni szeretnél megtanulni nem hungrisül (magyarul kigondolod a mondatokat és fejben elkezded fordítgatni-leszarabb, vagy magyaros szófordulatokat próbálsz lefordítani angolra- legröhejesebb) akkor tudnám ajánlani. Tudod, van aki nyelvvizsgázott, de mondjuk mégsem mer belekezdeni elmagyarázni az Örsön, hogy miként juthat el John a Délibe BKV-val :) Vagy ha beadja az önéletrajzát egy munkahelyre az ember és ott (mivel követelmény volt, hogy a jelölt legalább középfokú szinten tudjon angolul kommunikálni) átvált az interjúztató/felvételiztető angolra, hogy ellenőrizze a jelölt/jelentkező angol tudásának szintjét, minőségét akkor a nyelvvizsga ellenére mégis röhejes, kisiskolás szintet tud produkálni. Lássuk be, akinek C tip. nyelvvizsgája van Mo-on, azokból kevesen tudnak megszólalni angolul úgy, hogy az emberből ne törjön elő a röhögés.
1. e25707f07b
2013. szept. 29. 13:48
Angol tanuláshoz tudtok ajánlani Bp.en magántanárt vagy olyan sulit ahol tényleg használható tudáshoz segitenek hozzá..?
További ajánlott fórumok:
- Barátnőket keresek Budapesten
- Menstruáció idején használható tengeri szivacs tampont hol lehet venni Budapesten?
- Tudnál ajánlani Bp-en egy jó nyelviskolát vagy magántanárt angol tanuláshoz?
- OTP Szépkártya szabadidő alszámla - Budapesten élelmiszer boltban esetleg használható?
- Számvitel magántanárt keresek Budapesten
- Beszéd-centrikus angol magántanár Budapesten