Bögrés fánk recept


2 púpos bögre liszt
2 db tojás
1 csomag sütőpor
28 dkg tejföl
vagy joghurt
2-3 evőkanál cukor
A bögre: 2,5 dl
A kisütéséhez: olaj.
A Bögrés fánk elkészítési módja:
A hozzávalókat összekeverjük. Egy evőkanál segítségével a forró olajba szaggatjuk. Ha elég helyet hagyunk a fánkocskáknak – tehát egyszerre ne rakjunk túl sok fánkot az olajba, - akkor maguktól is megfordulnak amint az egyik oldaluk megsült. Ez azért jó, mert akkor biztosan átsül a belseje. Porcukorral megszórva vagy lekvárral megkenve nagyon finom lesz!
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: varbóc, 2018. nov. 17. 13:18
A bögrés fánk elkészítési módja és hozzávalói.