Bögrés fánk recept

Elkészítési idő 45 perc

A Bögrés fánk hozzávalói:
2 púpos bögre liszt
2 db tojás
1 csomag sütőpor
28 dkg tejföl
vagy joghurt
2-3 evőkanál cukor
A bögre: 2,5 dl
A kisütéséhez: olaj.


A Bögrés fánk elkészítési módja:
A hozzávalókat összekeverjük. Egy evőkanál segítségével a forró olajba szaggatjuk. Ha elég helyet hagyunk a fánkocskáknak – tehát egyszerre ne rakjunk túl sok fánkot az olajba, - akkor maguktól is megfordulnak amint az egyik oldaluk megsült. Ez azért jó, mert akkor biztosan átsül a belseje. Porcukorral megszórva vagy lekvárral megkenve nagyon finom lesz!


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A bögrés fánk elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook