Birsalmával és szőlővel sült csirkecomb recept
A Birsalmával és szőlővel sült csirkecomb hozzávalói:4-5 db csirkecomb
2 db birsalma
szőlő
só
fehér bors
gyömbér
vaj
A Birsalmával és szőlővel sült csirkecomb elkészítési módja:
A húst fűszerezem és állni hagyom. Addig a birsalmákat feldarabolom, a szőlőt leszemezgetem. Vajon elősütöm a csirkecombokat, majd a beáztatott cserépedénybe teszem. Ráteszem a gyümölcsöket, felöntöm nagyjából 1 dl vízzel, és leöntöm a hús pecsenyelevével. Sütőbe teszem 25-30 percig, majd az edény tetejét leveszem, és ha szükséges, sütöm még, hogy a lé elsüljön róla. Önmagában is nagyon finom, de krumplipürével is tálalható.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Rozália, 2014. okt. 10. 08:13
A birsalmával és szőlővel sült csirkecomb elkészítési módja és hozzávalói.