Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Birsalmával és szőlővel sült csirkecomb recept

Birsalmával és szőlővel sült csirkecomb recept

A Birsalmával és szőlővel sült csirkecomb hozzávalói:
4-5 db csirkecomb
2 db birsalma
szőlő

fehér bors
gyömbér
vaj


A Birsalmával és szőlővel sült csirkecomb elkészítési módja:
A húst fűszerezem és állni hagyom. Addig a birsalmákat feldarabolom, a szőlőt leszemezgetem. Vajon elősütöm a csirkecombokat, majd a beáztatott cserépedénybe teszem. Ráteszem a gyümölcsöket, felöntöm nagyjából 1 dl vízzel, és leöntöm a hús pecsenyelevével. Sütőbe teszem 25-30 percig, majd az edény tetejét leveszem, és ha szükséges, sütöm még, hogy a lé elsüljön róla. Önmagában is nagyon finom, de krumplipürével is tálalható.


Kategória: Húsételek receptjei


A birsalmával és szőlővel sült csirkecomb elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook