Bérpotló jutatáson vagyok. 2011. 09.01-2011.11.30-ig kiküldtek dolgozni.Ha nincsenek megelégedve a munkámmal és felmondanak, jár a juttatás? (tudásbázis)
Na helló!
Elmesélem az én történetem!
Szóval annó 2 éve mág ugy hívták hogy aktív oruak ellátása. fogalmam se volt hogy mi is ez.aztán 3 hónappal később kaptam egy levelet hogy van meló menjek be a polg. hivatalba. bementem és nagyon sokan voltak. (azt hittem hogy csak én leszek ott)
erre kiderült hogy itt válogatják szét az embereket hogy ki milyen melót kap. hát közölték hogy ez tuajdonképpen a közmunka!!!!! felháborodtam mert ugy gomdoltam menjen az közmunkára aki nem járt suliba! én jártam és nem vagyok hajlandó az utcát sepregetni és egyebek!!! kikeltem magamból ugy voltam vele hogy a munkát inkább visszautasítom.szoltam is én nem vagyok hajlandó utcát sepregetni nem kell a meló. ekkor jött a meglepetés. vagy 5 állást kezdtek felajánlani nekem. én persze mindegyikre húztam a számat. végül 5 hónapos szerződéssel dolgoztam titkárnőként a közmunkások titkárnőjeként.végül ugy megszerettem hogy meghosszabbították a szerződésemet! ciki az utcán dolgozni de sajnos ebben a mai volágban nem nagyon lehet válogatni.szerintem próbálj meg a jegyzővel beszélni mert ilyenkor ő a nagyfőnököd. és mond el neki hogy neked komoly cáljaid vannak és állmaid amit az utcán való munkával csak lerontanál.kér meg hogy hellyezzen át valahová máshová. nagyon sok hellyen dolgoznak közmunkások mág a korházba is mert előszür mindenkit a szakmályához illően akarnak elhellyezni.sok sikert aztám írj aha intéztél valamit.
Szia!
Én is közmunkáztam már, nagyon beszigorítottak most ezen a téren, ha nem vállalod el, vagy fel akarnál mondani, megvonják tőled a pénzt, aztán a munkaügyitől sem kaphatsz pénzt és ha lejárt ez az időszak még valamennyi ideig együtt kell működnöd, hogy aztán újra pénzt kaphass. Nem éri meg.
1011.10.15-tel meglesz a kötelező 30 napon. Utána
ha nincsenek megelégedve a munkámmal és felmondanak akkor megvonják-e a bérpotló jutattást
További ajánlott fórumok:
- Mennyire vagy megelegedve a paroddal?
- Kalóriaszegény és zsírszegény édességek a jó alak és megelégedés érdekében
- Ha nem vagyok megelégedve a bölcsiben a koszttal, hol tegyek panaszt?
- 6 éve ellopták az autonkat, volt rajta még hátralék. Nem kaptunk azóta semmit. Most kiküldték, hogy van 700.000 tartozásunk.
- Mennyire vannak megelégedve a városotokban lakó emberek magával a várossal?
- Márciusban letelik a gyes. Szeretnék felmondani a munkahelyemen közös megegyezéssel, de azt mondták, hogy arról nem lehet szó...