Bedugult orra ötletek? (tudásbázis)
igen, a sós öblítés jót tesz.
eukaliptusz v mentol a párologtatóba...
de igazából ki kell várni, hogy meggyógyulj :(
Szegényke! Jobbulást kívánok Neked!
Sajnos a Párom fafejű, nem tudom rávenni hogy orvoshoz menjünk.. "Nincs ideje!" :D
Szia nekem ugyanezek a tüneteim csak nekem még fáj a fejem is meg az orrom, homlokom is ég az orrom belülről , orrdugulás éjszaka február óta járok orvostól orvosig, mindenféle gyógyszert kipróbáltam , az orrcseppek sem használtak sőt már vérzett tőle az orrom is.
A fejem meg egyre jobban fájt, most elértem odáig, hogy megtükrözték az orrom és kiderült orrkagyló nagyobbodásom és orrsövényferdülésem van.
Most a jövő hónapba megyek Ct-re és utánna vissza kell mennem a főorvoshoz a gégészetre.
Persze azt még nem mondtam az allergia tesztem is negatív volt .
Szerintem mennyetek el a fül-orr gégészetre , majd ott úgy is meg mondják mi van ha nem múlik el semmitől és régóta van ez.
További ajánlott fórumok:
- Kislányom földagadt orrának története..Avagy vannak gonosz 5 évesek?
- Igaz hogy amelyik férfinak nagy az orra annak nagyobb a ...-ja is?
- Ha kénytelen vagy bizonyos időt tölteni valakivel, és lóg valami az orrából, szólsz neki? Bocsika :)
- SOS! 8 hónapos kisfiam rosszul van, bedugult az orra, nem kap levegőt, nem tud aludni, hiába szívom le neki. Most mit csináljak vele?
- Ráment a nátha a fülemre, bedugúlt, fájt, majd doki, fülcsík, csepp.Azóta eltelt másfél hét, de még mindig be van dugulva a fülem.De meddig?
- Bedugult orral mit lehet kezdeni?