Ráment a nátha a fülemre, bedugúlt, fájt, majd doki, fülcsík, csepp.Azóta eltelt másfél hét, de még mindig be van dugulva a fülem.De meddig? (tudásbázis)
Ne fújd sűrűn! Max. napi egyszer. Majd feküdj arra az oldalra, ahol ki tud folyni. Kb. 15 percig pihenj így.
használom, de semmi váladék nem jön, meg nem fáj, olyan mintha az egyik fülem víz alatt lenne
akkor jó, kezdek megnyugodni....akkor még van időm a gyógyulásig
én is audisprayt is használok hátha kidugul, meg eddig otipax fülcseppet, bár azt már nem csöpögtetek
Nekem is volt hasonló problémám, én melegítettem..mármint kispárnahuzat, bele só, felmelegíteni és azon feküdni 5-10 percig...bár olvastam h gyulladás esetén inkább hűteni kell mint melegíteni, de nekem segített, kifolyt a szlötyi, elmúlt a dugulás és a fájdalom...néhány nap alatt. Dokinál nem voltam akkor, pár hét múlva igen és akkor kértem h nézze meg a fülem és mindent rendben talált.
De ez csak egy javaslat, természetesen jobb ha látja a füled a doki.
Nekem is volt ilyen két éve. Nagyon bedugult. Én is az Audisprayt használtam. De nekem nem nátha húzódott rá! Így nem tudom, ez Neked jó lenne-e?
Nekem is nátha húzódott rá, ezt fülkürthurutnak hívják. Mondta is a füll-orr-gégész, hogy legyek türelmes, mert ez nagyon hosszú ideig eltart. Kaptam fülcseppet, napi 3x csöppentettem, mégis majdnem egy hónapig be volt dugulva. A vége felé nekem is recsegett és mindenféle hangokat adott, amikor orrot fújtam, ez már sztem a tisztulás előjele. Ha nem fáj, akkor ne aggódj, ez sajnos lassú folyamat, türelem!
Audisparyt javasoltak nekem füldugulásra. Az valami tengervízből készült oldat. Bele kell fújni.
Ha váladék is jön belőle, és fáj, akkor viszont orvos!
és mit csinált veled a doki?
Igaz, nekem nem a hátha húzódott rá, csak egész egyszerűen begyulladt.
Ja meg ha fújom az orrom, a cuccot érzem mozogni, meg konkrétan sípol a fülem......kezdek megijedni hogy más a baj, bár nem fáj már
Hát már én is ezen gondolkodom, hogy visszamegyek a dokihoz, mert elkezdett váladékozni, inkább éjszaka, ha a fülemre fekszem.Náthás már nem vagyok, szóval passz hogy miért van ez még így.Hát irány a doki
Meg kellene ismételni a Burrowos csíkot.
Nekem 2 hónapig volt bedugulva, és két és fél éve cseng.
Igaz, nem egyforma hangosan, de cseng.
Ráment a nátha a fülemre, bedugúlt, fájt, majd doki, fülcsík, csepp.Azóta eltelt másfél hét, de még mindig be van dugulva a fülem.De meddig?
További ajánlott fórumok:
- SOS! 8 hónapos kisfiam rosszul van, bedugult az orra, nem kap levegőt, nem tud aludni, hiába szívom le neki. Most mit csináljak vele?
- Pár hete alig kapok levegőt az orromon (olyan, mintha el lenne dugulva), de NEM vagyok beteg, náthás. Nem tudjátok, hogy mi lehet a bajom?
- Van kézi masszírozóm, aminek infralámpa a másik oldala. Használhatom a fájó fülemre és mennyi ideig? Mit kell fájó fülre alkalmazni?
- Folyamatosan el van dugulva az orrom. Mitől lehet?
- Egy hete be van dugulva az orrom. Hogy szüntessem meg? Iszonyú idegesítő már
- 5 hetes kislányom orra be van dugulva, állandóan szörcsög...mit tehetnék még?