5 hetes kislányom orra be van dugulva, állandóan szörcsög...mit tehetnék még? (beszélgetős fórum)
Köszönöm szépen az ötleteket!
Szerencsére még a délelőtt folyamán abbahagyta a szörcsögést, de ez a hagymás ötlet jó, ki fogom próbálni, amint lesz itthon hagyma. :-)
drága
kérlek hidd el, hogy jó és próbáld ki
abba a helységbe ahhol a baba tartózkodik
egy fej hagymát kerikázz fel és tedd tányérra a szeleteket, ezt a tányért tedd a padlóra, vagy ágymagásságba a helységbe ahhol a baba van
naponta cseréld, és dobd ki az egynapos hagymát
a hagyma magába szivja a bacikat.... kitisztitja a tüdőt a légutakat, szerintem 2-3 nap alatt a baba tünetei megszünnek....
ha ismét jön valami baci.... ismét lehet használni a hagymás gyógymódot.
ha kipróbálod ird meg 3-4 nap múlva mi a tapasztalatod....
sok sikert drága
köszönöm szépen az ötleteket.
nem vészes a helyzet, mert van amikor nem szipog, de amikor szörcsög és sír mert nehezen kap levegőt akkor nagyon sajnálom szegényt. :-(
Biztos,hogy jó,azt nem ismerem.
Az orrszívás előtt fújd be,hogy oldja fel a trutyit,így könnyebben kiszívod.
...orra be van dugulva, állandóan szörcsög, szipog, próbáltam kézi orrszívóval kiszívni, porszívós orrszívóval is, de alig jön valami meg mivel icipici az orrluka még, így a porszívós orrszívót se lehet rendesen használni nála. Mit csináljak?
Úgy sajnálom szegényt, egész éjjel szörcsögött, tüsszögött, köhögött emiatt. :-(
Előre köszönöm a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- 2, 5 éves kislányom válogatós és székreedése van állandóan segítsetek
- Miért sápadt állandoan a kislányom?
- Kislányom szája állandóan kicserepesedik, mit ajánlotok neki?
- 2, 5 hónapos kislányomnak nagyon sokszor folyik a nyála, állandóan a szájában a kis ökle,mitől lehet?
- 2 éves kislányomat napok óta nehezen tudom elaltatni, állandóan csak játszana. Ti, hogy csináljátok?
- Egyéves kislányom állandóan bólogat. Miért csinálhatja?