Becsípődött a derekam. Lassan 4 órája nem bírok mozogni, csak ha muszáj, de azt kb félóra kinlódással. Mi a teendő? (tudásbázis)
Mit is tegyél?
Nem tudom. Kérdezd a Hoxpital tagokat:)
aloés?? hmm??? mire is jó??!!!
de az tök jó, hogy mindig kéznél van
tele vagyunk önkéntes természetgyógyászokkal és dokikkal
Nekem az aloés piros kenőcs használ,mindig kéznél van,de vegyél be fájdalocsillapitót.
gyogyulást kivánok!
:)))milyen igaz :)))
nyitok is mindjárt egy topicot,hogy kettévágtam a tenyerem,már több törölközőt átáztatott a vérem,mit tegyek? :)))))
Ha már kezdesz hozzászokni, akkor az remek.
Orvoshoz el ne menj!!
Hagyatkozz inkább a +Hoxa-hospital"-ra. (meg is érdemli mindenki, aki itt keres orvosi kérdésekre választ)
:P :P
Tipikusan férfiból vagy:)
Még annyit, feküdj valami kemény helyen, ,ha más nincs a padló is meg teszi.
Pihe, puha ágyikóban még jobban fog fájni.
Köszönöm mindenkinek. Én most fastummal kenem és fájdalomcsillapítókat szedek.
Remélem gyorsabban javul, mint amire felkészültem, mert már most unom magam. Végre hétvége és nem csinálhatok semmit :(
Én,ha három kezem lett volna,akkor három bottal járok,úgy fájt,hogy egyik szobából a másikba fásfél óra alatt értem át,és közben ordítottam,mint a sakál.Ki jött a doktornő,de én nem kértem injekciót,mert nagyon félek tőle,kenőcsökkel kentem,a diclofenac nagyon jó volt,az használt,de kellett egy jó hét,mire tudtam rendesen mozogni.Nem kívánom még az ellenségemnek sem..
Jobbulást Neked.
Sziasztok!
Mivel már rutinos vagyok, sajnos sokszor volt ilyen, hát menj azonnal orvoshoz! Ha babapózba fekszel, könnyebb. Utánna javaslom a gerinctornát otthon, hogy ne olyan sűrűn jöjjön elő újra!!!
Nekem is volt egyszer.
Elmentem az orvoshoz,írt fel valami kenőcsöt és ennyi!
Napokon keresztül alig bírtam feküdni,ülni,már ha megmozdultam iszonyatos fájdalom vette úrrá a testem.
Soha nem felejtem el,mert pont azon a héten jöttem két hét szabira és ebből egy hét iszonyatos fájdalom volt.
Menjél el az orvoshoz,vagy hívd ki az ügyeletet, csak ezt tudom én is ajánlani!
További ajánlott fórumok:
- Imádok mozogni és egészségesen táplálkozni
- Pécsi edzőpartnert keresek!! Ketten talán könnyebben neki állunk mozogni :)
- Mi segíthet, ha becsípődött a gerincemnél egy idegszál és a jobb oldalamat alig tudom mozgatni?
- Nagyon úgy tűnik, hogy becsípődött a derekam, szerintetek mit csináljak, hogy minél hamarabb elmúljon?
- 23 hetes terhesen becsípődött hátra van valamilyen ötletetek?
- Mi a teendő, ha valakinek becsípődött a dereka? (Háton vagy hason tanácsos feküdnie?)