23 hetes terhesen becsípődött hátra van valamilyen ötletetek? (beszélgetős fórum)
Sziasztok! Nekem gerincsérveim vannak, sokszor be is csípődök, nekem a Rozmaring krém vált be, jól bekenve, nem kell sajnálni! Baba mellett is lehet, én is 19. hetes kismami vagyok :)
Jobbulást!!
Szegénykém. Nekem az utolsó 6 hetemet tette tönkre, hogy a csípőmnél valami becsípődhetett. Se menni, se feküdni se aludni nem tudtam :(
Nem tudom, mi tenne jót, de együtt érzek!
ó :(
jobbulást neked :(
ettől félek én is,ezért kezdtem el a kismama tornát hogy nehogy valamit rosszul csináljak,és csak kárt tegyek...
végig csináltam a gyakorlatsort amit a hátizmokkal szoktunk,de nem segített csak rosszabb lett:-(
Szia :)
Szerintem fog tudni a gyógytórnász valamit kezdeni vele, hogy te mit tudsz csinálni addig passz, ajánlanám hogy próbáld mozgatni a karjaidat, de nem tudom hogy nem lesz-e mégrosszabb.
a két lapockám között pont a gerincemen csipödött be valami,5 re megyek kismama tornára, a gyógytornászomhoz,ő tud vele valamit kezdeni?!
DE addig mit csináljak,ha levegőt veszek az is fáj...
További ajánlott fórumok:
- Szülni valamilyen autoimmun betegséggel
- Kaphat egy barátom valamilyen állami támogatást?
- Nincs választott orvosom - járhat ez valamilyen hátránnyal a szülésnél?
- Ha a jelenlegi lakhelyemről kijelentkezem, és csak tartózkodási helyem lesz, lehet abból valamilyen hátrányom?
- Jár-e valamilyen hátránnyal számomra, ha nem fogadom el a közös megállapodást, hanem ragaszkodom ahhoz, hogy a munkáltató mondjon fel?
- Betöltött 40 hetes terhesen mondta már valakinek az orvosa, hogy a méhszáj még teljesen hátrahajlik? Mi lett a folytatás?