Balett tanitas felnotteknek (beszélgetés)
Felnőtt Balett szerda délelőtt teljesen szeptember 19. KEZDŐKNEK Budapesten
Szeretted volna már régen kipróbálni, de eddig nem volt rá lehetőséged?
Mindig is vágyakozva nézted a balett óra résztvevőit?
Tálcán kínáljuk, hogy tudsz leghatékonyabban bekapcsolódni a balett tanfolyamainkba
Életkortól és testalkattól FELNŐTT BALETT a Nyugatinál Budapesten!
Részletek: [link]
Időpont: 2018. szeptember 19. szerda 12:15
SZia!
Én is tudok neked ajánlani.
Bakó Gábor féle Jazz Tánc(balett), a kezdő órák időpontja a következő:
A Mizu Klubban (13.ker. Csanády u.7. -Lehel térnél) Hétfőn: 11:30-13:00. Csütörtök: 16:00-17:30.
Arany Tíz Művelődési központ(5.ker Arayn János u. 10.). Hétfőn: 14:30-16:00, 18:00-19:30, Kedd: 20:00-21:30, Szerda: 11:00-12:30, 14:30-16:00, 18:00-19:30, Péntek: 11:00-12:30.
Én őt nagyon ajánlom, hozzá járok fél éve, és havi egy kiló le is ment azóta.....
Sok tanítványa van, mert nagyon jó.
Angyalka
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segiteni abban, hol oktatnak Budapesten balettet / jazzbalettet felnotteknek? En gyerekkoromban 3 evig balettoztam, es ugyan primabalerina sosem lesz belolem :) de nagyon vonz ez a mozgasforma, es szivesen eljarnek balettorakra. Elore is koszi!
További ajánlott fórumok:
- 14 hónapos kisfiúnknál szeretnénk elkezdeni az angol tanítást-tanárhoz hordanánk, másik 2 babával egyszerre. Szerintetek jó ötlet?
- 6. osztályosok tanítási órán a Múmia c. filmet nézik a tanár beleegyezésével. Szerintetek ez normális?
- Szerintem minden vallás és tanítás csak agymosás! Pont hogy...
- Nem kettős tanítások
- Emlékszik valaki arra, mikortól lett bevezetve az iskolákban, hogy szombaton nem kellett menni, nem volt tanítás?!
- Öt és fél éves kisfiam szeretne megtanulni olvasni. Milyen módszerrel kezdjek hozzá a tanításához?