Baklawa recept

Elkészítési idő 25 perc

Kalória 14,5
Zsírtartalom 9 gramm
Szénhidráttartalom 10,02 gramm

A Baklawa hozzávalói:
8 DB rétes lap,250 g margarin,darált dió,mé,


A Baklawa elkészítési módja:
250 g margarint megolvasztjuk és megvárjuk,hogy ki hüljön utána összekeverjük a össze kevert diót a mézzel.Amikor kihült az olvasztott margarin akkor a tepsibe tett réteslapra kenjük (de egyszer csak az egyikre)uána rá kenjük dióval össze kevert mézzet, de csak vékonyan utána rá tesszük a másik rétes lapot és így tovább! 10-15 percet kell sütni!


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A baklawa elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook