Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Krémsajtos eperparfé recept

Krémsajtos eperparfé recept

Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény

A Krémsajtos eperparfé hozzávalói:
10 dkg tejszín krémsajt
30 dkg eper
2 dl tejszín
1 dl tej
2 teáskanál folyékony édesítõ


A Krémsajtos eperparfé elkészítési módja:
Az epret megmossuk, kicsumázzuk, és félbevágva turmixgépbe tesszük. Hozzárakjuk a krémsajtot, ráöntjük a tejet és az édesítõszert, majd pépesre zúzzuk. A tejszínbõl kemény habot verünk, amit óvatosan összeforgatunk a gyümölcsös-krémsajtos keverékkel. Fóliával bélelt, téglalap alakú formába simítjuk, és a tetejét is befedve megfagyasztjuk. Tálalás elõtt a formából kiborítjuk, és forró vízbe mártott késsel felszeleteljük. Szép eperszemekkel feldíszítve tesszük az asztalra.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A krémsajtos eperparfé elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook